Saturday, October 22, 2011

nawaituu.

cuaca sejuk bertambah dingin apabila kipas dgn kelajuan 3 dihalakan direct ke muka gua.. motif?.. xtau.. yg penting kesejukan ni mcm nk memaksa gua utk bertambah semput.. (lelaki kacak sila bagi gua pernafasan mulut ke mulut pliss... hahahaha)

ok.. berbalik pada cerita asal..


sebenarnya nawaituu gua baik... nawaituu utk menulis blog yg gua yakin dh lama gua x update... tp gua xtau nak tulis ape..



seperti biasa pumpkin suruh gua tulis pasal kawen... tips2 perkahwinan or tips2 bride to be... gila ke?.. gua nak carut apa dowhhh??.. pengalaman xde.. xkan nk goreng semata.. kang klu penulisan yg terlalu hebat kang org igt gua dah berpunya plak... damnnn..


tp yg gua tau pasal perkahwinan satu benda.. ni yg gua dgr almost e'day kat opis... kakak ipar or mak mertua will always drives u crazy... yes they will... they r like the biggest monster in ur relationship ever.... purata atau nisbah dia, dlm 10 org kakak2 yg tgh ngutuk ipar n mertua tu 9 dari diaorg xleh blah dgn kakak ipar or mak mertua diaorg... sorg kakak tu je chill... sbb laki dia anak tunggal and parents dah lama meninggal.... cisss... patut ah dia relaks... hahahahaha


ok gua dh xleh blah dah ni... gua perlukan bantuan pernafasan.... huurrrrrrkkkkkkkkkkkk... cekodok.. laki kacak xde lu pon jadilah.... sila bg gua cpr..... hhuuuurrkkkkkkkkkkk...

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

tebiat ape lu ni...?

kupu-kupu biasa said...

tebiat sesak nafas.. hahaha