Saturday, August 13, 2011

JereMY..

Hati berdebar2... sikit2 gua lari ke pagar..

nak tido pon x senang.. padahal ngantuk cam gampang..

kejap2 gua kuis2 meja mengenangkan JereMY yg bakal muncul bila2 masa je kat depan pagar gua...

Ini kira first date gua lah... first time nak bertentang mata..

Jam dh pukul 5pm... JereMY x sampai lagi... ni yg gua rasa nk mencarut di bulan puasa ni... haiisshhh...


tepat jam 5.34pm... tepon gua bunyi... gua angkat dgn penuh tenang.. "saya dah kat depan rumah".. ringkas saje bunyinya... gua kawal suara... xnk nampak excited... "hhmmm... ok"..


Gua lompat2 kecil depan pintu bilik parents gua untuk cuba hilangkan sikit rasa teruja maha dewa tu... ffuuuhhhhhh... gua ketuk bilik parents gua and jenguk diaorg dr pintu je..

"mummy... daddy... dia dah sampai".. gua senyum kontrol...


di muka gate.... seorang lelaki muda.. agak bergaya dan agak comel melemparkan senyuman... serious... gua baru perasan dia comel... sebelum ni gua rasa dia biasa2 je... gua jeling sikit belakang mamat tu.. ada sorg lelaki pertengahan usia... gua budget tu driver dia.. and of coz... JereMY.... gua senyum bangga....


"Cik R... maaf kami lambat hantar kereta ni... " kata mamat yg gua baru perasan comel ni...


bersinar2 mata gua pandang JereMY.... yes... JereMY... keta baru gua... buatan Malaysia hokaayyy... hahahahaha..


dua bulan lebih siak gua tunggu... ni yg gua malas nak berurusan dgn salesman melayu... janji dgn gua paling lambat 2 minggu je... ni dua bulan... cibai betul... bukan gua beli MyVi baru pon sampai nak lambat macam ni...


selama dua bulan tu gua menderita memikirkan bila dapat berjumpa JereMY gua.. sampaikan salesman yg cute ni pon gua nampak buruk dan huduh...


now... bila JereMY dh depan mata baru gua perasan yg Encik Raliff ni comel ble tahan... hahahahaha... tapi gua budget dia dh kawen sbb dia ni jenis x tinggal solat n comel gila... camne gua tau dia x tinggal solat??.. adalah... hahahaha... standard ah... lelaki yg baik2 suma dah xde dlm market... dammnnnn...


ok... lupa kan pasal JereMY jap.. let's talk bout EncikRaliff...


gua budget tinggi dia dalam 170cm je.. sbb bila gua diri gua kat bawah telinga dia...


berat dia, gua tgk dlm 57-60kg je.. kulit dia sawo matang cerah (i Likeeeee)..


kulit muka bersih... x jerawat whatsoeva...


gua rasa dia isap rokok tp bulan puasa ni x isap lah.. (gua x kisah pon klu laki isap rokok... janji x isap dpn gua masa gua semput)...


suara dia lemah lembut, sopan dan teratur... ye lah.. kata salesman kan...


wangi lah dia ni.. gua budget dia pki perfum CK Free... serious sedap bau dia... (hahaha... dan2... b4 this gua rasa nak carut dia je bila keta gua x kuar2)


jari dia panjang2..kurus and bersih.. (i likeee... gua x suka lelaki yg x pandai jaga jari jemari..hahahaha)..


eeehhh jap... apsal gua sibuk cite pasal salesman keta gua ni????.. tetibe gua tersipu-sipu malu... ahaks... ciaw bebeh...

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

boleh bawak gua jalan2 lps ni...

kupu-kupu biasa said...

meh lah sini.. nanti gua bawak jalan2.. hehehe...