Thursday, August 18, 2011

serious ke lu org xnak kad ni?

gua tgh berbesar hati nak bg poskad raya ni.. lu org xnk bg address ke?.. hehehehe... pada sape yg malu nk tulis kat sini sila email gua alamat ye.. kat cintapelik@gmail.com.. tapi kena mention kat komen ni lah yg lu dh antar alamat.. coz gua jarang2 bukak email utk blog ni


tawaran gua bukak utk errr 5 org lg.. sbb tu je yg tinggal... hahahahaha... tp klu tetibe gua rasa baik kang gua bli lah lg poskad tu.. hahaha

4 comments:

kupu-kupu biasa said...

kepada yg dh bg alamat and gua dh salin.. komen lu org x kuar tau... gua dah delete siap2..sbb alamat lu org agak privacy nak pi share dgn org lain kan... kang luorg dpt kad raya lebih dr gua lak.. mana bleh... hahhahaha

BISKUTMARIE(",) said...

lu jgn plak anta serbuk beracun kat depan pintu rumah gua dah la...

kupu-kupu biasa said...

dari gua hantar serbuk beracun baik gua hantar diri gua je pengganti kad raya... hahahahahaha... lu dh dpt lom kadnya?

BISKUTMARIE(",) said...

gua da dpt da lu punye kad... huhu....