Monday, January 16, 2012

ciri2 lelaki bukan idaman..

jika di jalan raya, dia suka cilok2 time jam as if dia sorg je nk cepat, maka dia bukanlah org yg penyabar.. kalau betul2 emergency xpe.. ni yg stok budget bagus ni.. perghhhh.. rasa nak tempeleng 5 das.. neway, lelaki x penyabar ni bahaya kalau jadi suami...


jika dia suka bawa laju dan terburu2... hmmm, makanya dia mmg jenis yg terburu2 dalam membuat keputusan or anything.. x pikir panjang keselamatan.. and kalau masa dia bawak terburu2 ni, dia tgh drive keta awek dia, itu maknanya dia ni mmg suka menjahanamkan harta org lain, x cermat.. keta org lah katakan, cuba keta dia.. mau dia pikul atas bahu agaknya.. hahahaha


Kesimpulannya.. Jika seorang lelaki itu memandu dgn sgt brengsett sekali, makanya dia mmg jenis brengsett.. enough said.. hahahahaha..



so carilah lelaki yg memandu mengikut selera anda.. ble gitu??.. hahaha



perempuan?.. perempuan kalau bawak keta suka membebel bila org lain buat salah.. kalau dia buat salah xpe plak tu... hahaha.. pastu jerit2 as if keta yg buat salah tu dengar.. kan??.. camne gua tau?.. sbb gua pon camni gak perangai.. hahahaha... tp atleast gua bukan jenis bawak keta mcm haram dan brengsett.. gua berkhemah.. hahahaha..


x salah pun bawak keta berkhemah.. potong2 Q ni suma mengundang caci maki masyarakat setempat je... laju2 pon nk kemana bai?.. x syg nyawa ke?.. kalau nk mati pon sorg2 dah lah, jgn melibatkan pengguna jln raya lain.. brengsett..


ye.. perkataan hot skang ialah brengsett... staf gua ajar.. hahahahaha...

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

die nak buang air tu bai, tu psl bwk laju2.. haha.. brengsett...

kupu-kupu biasa said...

hahaha.. brengsett.. best kan ayat baru gua ni..

kot iye setiap hari nak buang air.. alasan je tu..