Thursday, January 26, 2012

niat di hati..

gua serious mmg berniat sgt nak update blog ni..

tapi xde idea nak update apa..

setiap kali tulis, gua akan padam balik... xde mood sungguh..

mood yg gua ada ialah bos gua bg green light xyah gi kursus bln 2 ni.. gua mmg xnak pegi tp dia paksa gua pegi aritu.. sbb suma dak2 opis ni dah gi kecuali gua.. abis tu sape suruh x bg gua join dia ms dia gi kursus tu dulu.. hahahahaha... now padan muka gua kena gi sensorg.. which now dah x padan muka sgt sbb dh xyah gi... weeeeeeeeeeeeeeeeee....

reason for not going?.. MR suruh balik sana ikut dia... x lama.. 4 hari je...

nasib le bos gua memahami... terus suruh gua batalkan kursus tu... suruh gua pegi lain kali... dia suruh gua balik jmpe MR... lalalalalala... hati girang... xyah gi kursus... lalalalalala... xyah drive jauh2 sorg2 and xde roommate best.. lalalalala...


yg x best?.. MR x msg balik bila gua tanya nak bli tix skang ke x?.. damnnnnnn... what if dia kata xyah dtg sana? mampos gua kena bebel dgn bos gua... sbb gua dah kensel kursus tu dgn penganjur kursus der.. hadoiiiiiiii... (nampak sgt xde nawaitu nk gi kursus kan?.. blom apa2 dah kensel kursusnya... hahahahaha)

moral of the story??... rancang perjalanan anda... ye gua tau.. xde kaitan.. hahahahaha...

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

MR dijadikan alasan... berbaloi2.. haha

kupu-kupu biasa said...

kan? sgt berbaloi2.. bos gua x dpt kata apa dah sbb tanggungjwb as wife tu lg penting dr gi kursus yg sah2 gua x minat tu.. hahahahaha