Monday, April 9, 2012

First nite..

Gua yakin ramai yg click entry gua untuk kali ni.. mesti eksaited adik2 kita meng-klik... abang2 and kakak2 juga... hahaha...

Kisahnya lebih kurg begini...

Seperti biasa... lepas nikah,gua masih belum boleh tidur togetherness dgn MR.. mmg adat kita gitu kot.. utk kite x gelojoh barangkali.. hahahaha... serious shit gua x jmpe MR lama pon lps nikah.. dia kena balik rumah persinggahan dia yg 30km dr umah gua.. (x phm nape family dia nk sewa area sana).. so mlm tu gua tido sorg berendam airmata... x bukan sbb rindu MR... tp sbb family dia ada buat something yg buat gua sgt sentap dan x dihargai.... arghhhhh persetan semua tu... whatever..

Keesokkan harini..

pangpang kopang kopang.. gebing gebing gebing... hehehehe.. serious gua eksaited... joget2 kejap..

Walaupun hari hujan, tapi gua ttp bersyukur sbb ramai yg sudi datang.. walaupun yg dtg adalah kawan2 family gua dan bukan kawan gua... hahahaha.. whatever.. (dont worry, gua make sure gua balas balik nanti)... anyway, sbb ramai yg dtg.. gua x menang tgn layan tetamu... so end up dalam pukul 5pm baru nak gerak gi destinasi photoshoot...

owww lupa nk bgtau, memandangkan malam tu malam yg spesel.. mlm gatal2.. makanya MR dgn baik hatinya telah mem-booked bilik di sebuah hotel 5 bintang memandang laut... kelas jah... tp mcm haram sbb till 5pm tu pon gua x check in lg...

ok sambung part outdoor...

sepanjang amik pic, setiap kali jurugambar suruh pose kandid, buat2 tgh berborak or berbisik, perkataan yg kuar dr mulut MR hanyalah "siaplah sayang malam ni"... setan kan?.. gelabah katak muka gua... hahahaha..

selesai amik gambar, kami balik umah utk pack ape yg perlu.. asal boleh je gua sumbat.. ala sehari je pon... xkan nk bawak beg tarik plak... hahaha

sesampai di hotel, terus check in... sumpah kat kaunter check in tu gua tayang inai and cincin kat jari... nak diaorg tau gua ni dh kawen n check in dgn husband bukan bf... (tetibe psycho... budget diaorg nk repot gua kat JAIJ.. hahaha)

Otw ke bilik, MR tarik tangan gua rakus.. "cepat syg, abg dah x thn ni".. gua otomatik terus diri terpacak.. gua pandang muka dia.. dulu rsnya MR xde ah gatal sgt camni.. MR gelak sakan.. "Apa yg sayang pikir??.. eiii otak kotor... abang dh x thn nk terkencing ni.. sejak sebelum sanding till skang abg tahan".. gua gelak bangang kat situ ye... okayyy fine.. kalau korg pon sure pk ape yg gua pk kan??.. ehh.. ke gua je yg pikir tahap tu?..hahahaha...

Sampai je bilik MR terus lari masuk toilet.. fine.. dia mmg dh x thn nk kencing... hahahaha...

gua terpesona tgk keadaan bilik... lawa dowhhh... 1st time gua check in hotel 5 bintang... rasa mcm dh kaya sgt dh ni.. (walaupun gua guna gov rate.... hahahaha)...katil dia besar... mcm 3 single bed dicantumkan... gila ah.. tv flat screen bapak besar gila... pastu tepi katil ada glass window yg ditutup dgn blind dr dlm toilet... kira kalau bukak blind tu, org dlm toilet ble nampak katil ah... kinky kan?.. hahahaha

ok fine.. MR bukan setakat kencing tp siap dh habis mandi... gila bapak lama gua berangan... so otomatik gua plak kena mandi.. MR pesan jgn pegang dia sbb dia ada air sembahyang... pffttt.. perasan... sape nk pegang dia kan?.. gua terus masuk toilet... aisyyyy pintu dia xleh lock lah plak... perghhhh... kot2 MR buat lawak ceroboh masuk toilet ni mampos gua...

gua terus ke sinki... nak basuh make up n nak gosok gigi... tapi hati gua rasa x sdp... rasa mcm ada yg memerhati... ishhhh... x suka perasaan gini... gua abaikan dan teruskan memberus gigi... still rasa x sdp hati... so gua toleh kanan... HAAAAAA amik kau!!.. cermin yg mengadap katil tu dah x ditutup blindnya... jelas nampak luar okayyy... MR betul2 depan glass tu tgk gua.. siap lambai and senyum2 lagi... damn... gua terus tutup balik blind tu... ceisss.. rupanya dia buka blind tu dr dalam masa lepas mandi td.. nasib gua perasan... klu x free show gitu je..

sesudah mandi... gua pki wangi2.. rambut gua blow dry.. pki baju tido satin... gua lihat diri di depan cermin... eeuuwww jijik... gua tukar baju... t-shirt n track... ok now baru sexy.. hahaha..

kuar je dari toilet, MR dh sedia menanti kat katil.. gua buat selamba terus duduk tepi dia.. peluk lutut,.. 5 minit je.. pastu rasa sejuk gila.. cepat2 gua masuk dlm selimut.. eh.. dia pon ngade2 tetibe sejuk juga.. ceisss...

dua2 dok diam2 x bergerak tgk espn.. gua rasa bunyi jantung gua and dia kuat gila kot,.. hahaha.. neves gila.. gua dh xleh blah espn ni.. gua capai remote.. dan2 dia pon capai remote.. jari bertemu jari.. tetibe rasa mcm kena letrik.. tanjat gegirl.. terus gua lepas remote tu.. tp masalahnya tgn MR x lepas lagi tgn gua ni.. how?..

seperti cerita cerekarama biasa.. time tgh nak start lah ada plak tepon bunyi.. MUMMY tertera di skrin... gila ke apa klu x angkat... so gua angkat... mak gua bising.. family MR x pulang2 lagi semua kereta family gua yg diaorg pinjam sampaikan mak gua xleh hantar sedara mara balik... haishhhh... so dua2 ekor ni pon pki baju casual and pecut gi amik keta kat family MR yg jauh nun dimata... kena amik one by one okayyy.. ulang alik.. damiiitt.. (whc gua x phm nape family dia xnk pulang kete tu sendiri..pffttt)... so kami end up tiba di hotel jam 1am..

Mesti lu ingat skang sesi gatal2 dh bermula kan?.. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo... TIIIIDddddddddddaaaaaaaaakkk.... lepas solat isyak dua2 membuta.. tido dengkur2... coz esok pagi kena bangun pukul 5am utk angkut family dia gi stesyen ketapi...

Lepas hantar mereka pagi tu, kami kena bawa serpihan family yg tinggal bekpes.. and then hantar ke rumah gua plak sbb diaorg akan bermalam umah gua... kol 11.45am kami ke hotel jap utk check out..]

Secara jahanamnya, kami bayar mahal utk malam yg istimewa 4 nothing.. utk tido 4 jam sahaja.. Tiada aksi 18sx.. tiada aksi gatal2... hahahahaha... mesti lu rasa nak lempang gua laju2 kan?.. penat je baca tp xde adengan panas.. xkan gua nk cerita privasi gua disini... apadah... gua blom gila lg.. hehehehe... sbb xde ape sgt lah gua berani crita.. crita dlm kelambu xleh bgtau org ustaz kata.. ni blom dlm kelambu lg.. baru nk psg kelambu so kire ok lah...hehehehe

So moral of the story, 1st nite x semestinya berlaku pd 1st nite... and x semua family faham bahawa mlm tu mlm istimewa korg so jgn ganggu atau menyusahkan korg... and seperti nasihat2 sebelum ni, sila cari pasangan yg yatim piatu n sebatang kara... sekian... hahahaha...

**like seriously??.. luorg serious igt gua akan tulis cerita mcm tu ke?.. nama gua pon gua x publish xkan cerita se-private tu gua nk cerita kt umum.. hahahaha..

5 comments:

Liana Ryan said...

alorrrhhhh.. malunyer~~

kupu-kupu biasa said...

ni kompem baca sbb igt cerita panas bukan?.. hahahaha...

Anonymous said...

Macam jahat je family MR :D Takutnya nak kahwin :p

qina said...

haha dah agak dah sebenarnya. xmgkin la nak story benda privacy kat sini. patut lah kawan saya nak cari psangan yg dah yatim piatu, ada sebab tersembunyi rupanya haha.

kupu-kupu biasa said...

on.. family MR x jahat.. cuma sorg dua je yg @#$%%^^&*^%.. mertua gua ok.. serious.. x perlu takut nk kawen... yg penting husband kita side kan kita.. (gua tgh cuba buat MR sedar apa yg family dia dh buat kat kiteorg.. hahaha)


qina.. ya betulllll... ipar duai sgt scary hokayyy