Tuesday, March 27, 2012

Gua Ingat...

Apa yg gua ingat harini...


Gua ingat... nak jadi penulis novel.. lu org sudi jadi pembaca x?.. hahahahaha


Gua ingat.. gua nak benti keje and nak bukak kedai hantaran n bakery.. lu org nak singgah beli x?..


Gua ingat.. gua nak mogok sampai MR pindah sini, luorg rasa dia layan x?..


Gua ingat.. gua nak cuti panjang.. luorg igt bos gua nk bg x?.. (sbb gua baru bercuti 2 minggu.. hahaha)


Gua ingat... gua nak join kelas erobik utk kurangkan babat.. luorg rasa berapa lama gua ble bertahan?.


Gua ingat.. gua nak buat2 bz today so bos gua x kacau... eh xyah ingat kot.. sbb tu lah yg gua buat sepanjang harini.. hahahaha..


Gua ingat gua nak end entri ni part sini je.. luorg akan ternanti entri baru gua x?.. hahahahaha...


Gua ingat... gua dah bosan lah... sbb tu gua tulis entri ni... chow bellaaa... peaceeeee..

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

bt perangai lu ni.. kah kah kah

kupu-kupu biasa said...

hahaha.. saje mengisi entry yg kosong..