Monday, August 13, 2012

kata2 sakti

untuk mengelakkan diri gua tertido kali ke 18 dlm satu hari di bulan ramadhan yg mulia ni, gua mengemas bilik..

ok fine tipu.. gua susun album je.. album yg x berapa boleh di letak in public gua asingkan n buang.. kahkahkah..

mata terpandang album warna putih bunga2 pink... gua rasa gua igt tu album apa...

Album khas antara gua and ex gua yg kaki pukul tu.. dalamnya tersimpan rapi suma pic bersama.. and suma tiket wayang.. tiket bas.. tiket konsert universiti.. juga message2 serta poem dari dia.. ahhhhh brengset... camne ble lupa nak buang ni.. klu tau dek MR mau majuk xnk balik raya thn ni... damnnn...

tanpa segan silu... gua keluarkan semua pic gua... perghhhh gua kurus gila time tu... ye lah.. sakit.. camne bdn nak naik... muka cengkung.. setiap angle nampak kurus... maka wajib utk gua kuarkan n potong pic itu utk gua simpan... hahahahha... pic2 dia suma gua buang.. tp... msg2 dr dia gua x buang... gua simpan.. utk harini je lah sbb gua nak sharing dgn luorg apa yg dia tulis... so ble komen2... hahahaha... now dah share ble lah buang dgn senang hati.. ni msg2 dia:


1) im very sori if a’thing happen 2 us.. but then u’ve 2 trust me 4rm now that I cant live without u

2)sori bcoz b4 this I byk sgt hancurkan ati u.. a’thing happen 2 me s’ada idup lg ke or x plis keep in touch with me.. s’how u r like an angel to me.. u’ve change me.. thankx

3) 1st time we met, honestly, I mmg dah suka kat u.. s’how dat time muka u Nampak ikhlas gila and jujur nak b’jumpa n kenal dgn i.. tp nak confess tu yg takut.. hi..hi..

4) Nak tahu mcm mana I judge u? u jujur, ikhlas orgnya.. sayang bcoz e’time b’bual u ckp benda dr ati u even benda 2 boleh menyakitkan, kecil ati org yg mendgr.. I suka cara u..

5)R u serious wit whatever u said just now? Thanks 4 loving me in a high places in ur heart.. Baby, I luv u n x want to lose u again! Sayang muaahh

6) hi apple pie.. miz u n luv u.. now I realize that I really2 need u, want u, 2 b by my side.. I syg u sgt2.. I xnk tipu diri I lagi..

7)sori girl.. bcoz kita gaduh teruk sikit td.. a’way try ingat apa2 bnd yg kita bincangkan e’time kt gaduh.. n plz I x pernah niat nak mara u..

8)i baru smp.. baby ;) hehehe… jgn menangis lg… air mata 2 smpn kuarkan masa I sarungkan cincin kat jari u 4 years 4rm now.. ble?


ok ampunkan english dia.. kahkahkah... atleast ada effort lh nk majukan diri...

kelakar kan isi kandungannya? sweet?.. hmmm bolehlah... gua yg sengal ni ble percaya plak kata2 dia.. naif betul gua masa tu... mudah terpengaruh.. nasib tak serah segala klu x kompom MR merana n rugi... hahaha..

putus tahap terduduk? x juga... sbb gua yg mintak putus.. dh x thn dgn sikap panas baran and womanizer dia.. dh lah pikat perempuan pki harta gua.. pfftttt.. walaupun kete kemetot je tp still harta okie..

but weirdly.. dia kawen dgn mak jan... weird.. b4 this sebuk kejar anak dara n rosakkan sana sini di belakang gua.. tetibe kawen dgn mak jan... jodoh barangkali... alhamdulillah skang gua dgr dia dh berubah... dh jd ayah... anak tiri sorg... anak betul sorg.. pastu dh pandai suruh gua ada anak cpt so ble kawan dgn anak dia... pfffttt... jgn harap bai... gua akan make sure anak gua nanti jgn terkawan dgn anak lu.. and lu igt senang ke nak dpt anak?.. another pfftttt...

owww sila jgn berprasangka.. gua xde ape against mak jan... gua cuma pelik camne ex gua yg birah nak anak dara (utk dirosakkan) sahaja tu ble kawen dgn mak jan.. hmmmm..

neway... gua ttp bersyukur... sbb segila2 gua kemaruk bercinta dgn dia gua x pernah terlanjur.. bangga dgn diri sendiri *tepuk bahu sendiri*... and dia sendiri akui "u r the only girl yg i x pernah sentuh".. *another pat on the back yooo*.. rasa menang sgt2.. hahaha.. u can look but u can never touch this bitch in that manner without akad nikah.. *flip hair*.. hahahahaha... ok bai..


**ada banyak benda gua regret ms dgn ex gua... tp sejak kenal MR ni, he taught me to let go... move on.. and make new memories together with him... so perkataan "sy masih teringat and syg kat awak lg" dh xde dlm hidup gua sejak ermm 4 thn lepas... kahkahkah... skang perkataan "memey arr" ada dlm hidup gua... gua x paham makhluk mana ajar MR perkataan tu... stresss gua mendengarnya.. *tgn ditengkuk*

2 comments:

Mohd Fadli Ali Anui said...

Cinta itu kan buta, tak boleh nak salahkan mana2 pihak kerana dalam cinta semuanya manis. Salah diri sendiri kerana tak berani nak buat keputusan diawal perhubungan (putus). Ya, lu menang dalam bab isu ketelanjuran, itu menunjukkan lu masih lagi kuat dalam bab kesucian. Bersyukur walaupun lu kena pukul dan maki dengan ex lu tu, cuma 1 gua nak ckp, ini lah pengalaman hidup yang mematangkan perhubungan lu dengan MR. Hidup adalah bagaimana kita mengawalnya, tak kira berapa kali bergaduh atau bergembira. :)

*Nanti jodohkan anak lu dgn anak gua ye, hehehe...

kupu-kupu biasa said...

Standard ah perempuan slalu thn kena pukul sbb dia yakinkn diri dia lelaki akn berubah..

Ni zmn dulu... Banggang lg.. Rasa kononnya tu cinta terulung... Hahahahaha... Pundek..

Pastu now bila dh sedar dr kesilapan, gua klu ble xnk org repeat kesalahn gua.. Biar org jadikan iktibar.. Setiap org ada jodoh masing2 so x perlu nk push cinta kat org yg x hargai..

**... Gua tgh stress faizah elai n irma hasmi dh pregnant... Damnnn.... Stresssss... anak gua lambat lg kuar.. Lgpn lu xnk besan mental mcm gua... Hahahahahaha