Tuesday, August 7, 2012

Menangis menitik2..

gua buka sepantas kilat.. dgn menyusun baik pinggan kotor gua di sinki..gua lari kebilik.. solat 3 rakaat.. doa apa yg patut.. gua terus berlari ke ruang tamu.. tv di pasang.. eksaited sgt ni.. yes baru nk start... uiiishhh.. ensem bf kita kat tv mlm ni.. teruja kejap..

Setelah game tamat.. suma org tinggalkan gua sensorg kat hall.. suma kecewa dan pasrah... tp gua masih x berganjak... x dpt dgr lagu negaraku kat olympic, dapat tgk bendera msia kat olympic pon jadi lah.. ko hado??..

tetibe terlihat buah hati mengesat air mata... amboiii... otomatik bergenang mata kita melihatnya... hati jadi sayu tetibe... rasa nak peluk2 bahu dia ckp "it's ok baby.. awk dh buat yg terbaik.. sy tetap minat awak walaupun x dpt gold.. awak dh banggakan sy.. satu dunia tgk game awak... satu dunia nampak kewujudan msia.. satu dunia nampak awk cool dan sopan".... wahhhhh mcm drama swasta plak gua punya ayat.. hahaha

Menitik2 air mata gua tgk kesungguhan dia main utk negara.. utk kibar bendera... utk lagu negaraku berkumandang.. bangga gua dgn dia.. 

lepas tutup tv.. gua terus berazam nak jd peminat setia... suma game dia gua nak tgk... suma status fb yg positif pasal dia gua nak like... and gua nak kumpul duit beli autobiography dia "Dare to be a Champion".. tp gua nak version yg cover dia x pakai baju tu... yg nampak 6 pax.. yg pki baju tu xnk... hahahahaha...

Lee Chong Wei... u da bomb.. muahhhhh



**gua ckp kat MR gua dh minat LCW sepenuh hati.. dia jawab "Eleh abang main tennis syg xnk minat pulak"

dgn selamba gua balas "Abang x main utk Msia.. abg x kuar TV mcm LCW"..

MR gelak.. dan dgn selamba menjawab "Kalau abang masuk TV, abang xde lah nak kuar dating dgn sayang.."..

kurang asam betul statement MR ni.. x sedar tu klu gua x bg number phone gua kat dia masa tu, dia sampai harini x dpt tackle gua.. hahahahahahaha.. ok bai..

2 comments:

Mohd Fadli Ali Anui said...

6 pax gua pun lbh kurang LCW la...

kupu-kupu biasa said...

gua mcm kurang yakin je lu ada 6 pax.. hahahaha... buktikan.. gua nak tgk.. ;p