Tuesday, May 10, 2011

fan club terulung..

setelah meneliti kehendak dan citarasa umum (setelah meneliti aduan2 dari org persekitaran gua), gua ingat ada beberapa fan club gua nk tubuhkan.. gua yakin akan mendapat sambutan hangat..

1. gua benci perempuan kurus mengada cakap dia dah gemuk fan club..

2. gua x pandai english tapi bahasa melayu gua hancur juga fan club..

3. kakak ipar memang perangai macam vavi pundek fan club

4. klu gua tau susah dapat keje lepas ada degree baik dulu lepas spm gua keje terus fan club..

5. klu anak lu yang baru lahir ble ade fesbuk then kucing gua pon berhak ada akaun fesbuk sendiri fan club..

6. gua x suka keje gua tapi gua suka gaji fan club..

7. gua suka sorokkan kad kawen so that family gua x naikkan isu kawen fan club..

8. gua xtau isi angin tayar fan club

9. kawan gua suka backstab gua fan club..

10. gua x suka orang yang belagak kaya padahal cuma tumpang kekayaan pasangan dia fan club

11. gua benci org diskriminasi org lain sbb saiz badan fan club

12. gua benci org dera kucing fan club

13. gua benci makcik gomen yg kepoh fan club

14. gua benci orang yg memilih kawan fan club..

15. gua benci kakak ipar yg bitchy fan club... errr.. mcm sama je dgn yg atas.. hahaha.. xpe.. ini fan club hot ni..

16. gua minat bola tapi malas berjaga mlm semata2 nak tgk bola fan club..

17. gua suka bad boy looks fan club

18. gua benci org budget hensem and budget lawa fan club..

19. gua gemuk ble kurus tapi lu tu dah lah huduh hati pon busuk, no amount of plastic surgery can safe ur ugly face!! fan club... (perghhhh gila panjang... hahaha... )

20. jangan menipu sgt coz lu kompem lupa apa lu pernah tipu fan club..

21. lu ingat adik lu hebat sgt ke sampai lu nak perlekehkan gua? fan club..

22. bapak gua bukan org kenamaan.. bapak gua cuma AJK masjid.. fan club..

23. gua suka mencarut fan club..

24. gua sukar tido lepas tgk or dgr cite hantu.. fan club..

25. gua kengkadang ter-menyanyi lagu spice girl kuat2 dalam keta.. fan club.. hahahahaha...

26. gua x suka jamban duduk.. fan club..

27. gua benci bday gua.. fan club..

28. gua x suka surprises.. nanti gua ngamuk.. fan club..

29. baik xyah ada bf kalau suma benda gua kena urus sendiri.. fan club

30. kalau lu rasa gua x cukup baik untuk lu then lu ble berambos.. gua xnak berubah sbb lu madderfaker.. fan club..


amacam?.. ada mana2 fan club gua ni menarik hati lu x?.. hahahahaha... kalau berkenan ble buat pendaftaran kat sini.. dia sekretari gua.. merangkap presiden dan segala jawatan lain.. hahahaha.. x gitu encik zul..

5 comments:

zulfadzly said...

kahkahkah..weh, gaji x bincang lg ni..apehal?? form pun x creat lagik..



*ko ingat senang nak menahan napsu gelak dlm meeting nih..cilakak!!

kupu-kupu biasa said...

la.. yuran fa club aku x kira lagi camne nak bayar gaji.. tunggu lepas dapat keuntungan sejagat baru ble discuss gaji.. lagipon pengasas and AJK tertinggi aku dgn ko je.. hahahaha...

nanti dah create link kat entry ni eh.. aku benda IT canggih2 ni x bijak sgt.. hehehe..

nanti dh untung kite pakai ipad2 sama2.. wahhhh... belom apa2 aku dh berangan.. haahha

Razil said...

aku nak sign up no2,6, ngan 11...
ade kekosongan x??
hahahahahahaha
tp aku nak jdi president tige2 club tue...
hahahahahahaha boleh x nie? huhu

BISKUTMARIE(",) said...

mengila...
hahahah...

Miss AnisSensuous said...

Fan club kedua last tu yang paling best :p