Sunday, May 15, 2011

kenapa gua sayang dia??

iye..

gua pon ada perasaan..

lately ni perasaan syg mcm makin menebal plak... damnnnn...

malu nk cite.. ahaks... tapi crita kat lu org je xpe kot... hehehehehe


gua sayang sgt kat dia dowhhh.. reason?


1. dia pandai amik hati gua

2. dia x kisah rupa paras gua.. saiz gua.. atau pangkat ape pon gua ni.. (actually ni main reason nape gua syg sgt kat dia..)

3. gua ble kentot depan dia... hahahaha... serious..

4. gua pernah gi jumpa dia pki baju tido.. (tshirt and short... sila jgn bayangkan bukan2... hahaha)... dia x kisah pon.. gua siap x mandi lg tu bai... hahahaha...

5. dia excited bila jumpa gua..

6. dia sentiasa ada bila gua sedih... ye gua pon ada kalanya sedih ye kengkawan... xkan hepi memanjang plak...

7. dia x kisah gua nak bebel2... dia lagi suka klu gua slalu bercakap dgn dia.... sampai gua penat... hahahaha...

8. dia slalu buat gua gelak walaupon masa tu gua tgh bad mood tahap nak lempang2 org...

9. kalau dia buat salah, dia pandai amik hati gua balik... damnnn... gua plak lembik ble cair...

10. dia je yg bg gua bday prezen... hahahaha...



ermmmm...


gua rasa 10 reason cukup kot... tp yg penting.... dia syg gua dan gua syg dia... cinta kami tiada tolok bandingnya.... wahhhhhhhh... kelas nyah... hahahahaha


I LOVE UUUUUUUUUUUUUUUUU...


CEKODOKKKKKKKKKKKKKKKKK....


nanti gua belanja tuna ye... dok umah diam2.. hehehehe...

2 comments:

miss cendawan said...

cekodok ! cekodok ! cekodok !
gua jeleeeeeessss !

Green Apel said...

erkk?cekodok?hehe=)