Wednesday, July 18, 2012

Dear pegawai2 lelaki...

Ye.. Saya faham.. Benda yg awak nk tnya sy tu penting..


Tp pernah x awak pikir bahawa ianya hanyalah soalan penting bg awak tp bukan bg sy?


Sesungguhnya soalan pasal keje tu awak ble je tanya pegawai lelaki lain yg pernah or masih keje kat department mcm awak tu...


Sy x kisah klu awak tanya or call sy pasal keje waktu pejabat... Tp jgn lh call sy setiap 5 minit lps waktu bekerja..


Saya ni dh berumahtangga.. Walaupun jarak jauh tp ttp memegang title isteri org...


Saya tau awak manisssssss yg amat... Tp call wife org lps waktu keje x manissss ye..


Ke awak sebenarnya syok kat saya? Maklumlah sy ni kan hot sgt (kahkahkahkah)...


By the way, awk x pernah gi kursus ke sebelum awak buat keje tergempar ni? Lain kali belajar pandai2 dulu lah b4 kemaruk nak tunjuk otai kat boss awak yg mmg kelaut tu (plisss lah, suma kenal bos ko okayy)..... Hmmm... Hati sy berat mengatakan yg awak x pernah gi kursus kan? Sbb soalan awak tu hanya layak ditanya oleh gred 17 je.. Kemon lah.. Awak 41...


Ohh ye... sape je bg awak kebenaran panggil sy by nama je? Awak sedar x sy lg senior dr awak n pangkal gred sy tu dh cukup utk awak sedar yg awak kena panggil sy puan... Bukanlah hadap sgt pn gelaran tu, tp sbb junior dr ambilan mcm awak ni suma kerek nak mampos so kena ajar hormat org lain... (sumpah gua benci gila ambilan ikut skim mcm diaorg ni, keje mcm taik pn cpt naik pangkat.... Cipet... Owww by the way requirement utk masuk keje under skim ni ialah lu kena jd anak somebody kenamaan dulu.. Gua anak AJK masjid je so x layak)


Boleh x awak sambung call sy esok? Sbb sy dh mula pissed off.. Lain sy suruh buat, lain awak buat, pastu sy plak yg kena pikirkan solution lain... Lain kali gi kursus byk2 dulu... Penuhkan ilmu di dada dulu... Hafal akta yg terpakai dulu sebelum menyusahkan sy yg tubby2 ni.. Kita is penat nk pikir pasal keje once dh kat rumah okayyy..


Sekian.. Babai.. (mampos sana.. Gua nk off phone..)

2 comments:

Mohd Fadli Ali Anui said...

HOT sgttt... Hehehehe... Lame tak menyinggah... Jgn marah2.. rileks2.. tak manis nnt... Hahaha

kupu-kupu biasa said...

Haha.. Terima kasih sbb mengakui yg gua ni mmg hottt. Sgt.. X marah.. Tgh relaks lah ni.. Smpi thp dia call gua x angkat dh... Gua ckp gua cuti few days blk kmpg.. Gasak sana.. Hahaha...