Saturday, December 25, 2010

bukan di tambak johor..

ha ah..

gua bercuti sat kat negara jiran... family day lah kononnya... hahahaha...

byk gak peristiwa yg menggemparkan... contoh nya?..

satu..
betul kata redbloodx... anuar mmg ada benda nak surprise kat gua.. hehehehe... dia ber-skandal-an merangkap ber-couple-an.................... bukan dgn gua..............................tapi dgn kawan gua.. hehe.. kan gua dah ckp.. ada benda x kena.. dia mcm baik dgn gua yg teramat sgt... xde lelaki waras nk ber-kuis2-an kat meja gua.. (except anak ikan gua di cubicle sebelah... i likeeeeeeee).. and ada few other sign tp gua xleh ckp nanti kawan gua tikam gua... hahahaha...


dua...
gua baru tau Digi gua ble roaming... tu pon klu x sbb terima msg dr MR mmg smpi bila2 lh gua xkan perasan kecanggihan phone itam putih ber-sim card-kan digi ni...

msg ape yg gua terima?

[dear.. i miss u so much!!.. have fun at USS.. ]

reaksi gua?

senyum meleret... sampai penguin2 madagascar tu pon naik pelik awat gua hepi semacam... hahaha...



tiga..
gua rasa penat tahap kaki nk tercabut.. lu org enjoy lah ye pic2 ni suma.. gua amik pki camera henfon je... mudah dan ringkas..





kat mummy.. beratur 30minit... ride 5 minit.. tp sgt worth it..





donkey live show.. bosan tahap haram... sesuai utk bdk tadika..





shrek 4D... berbaloi...





ntah... gua xtau apa motif benda ni.. tp dia sebelah Night at the Muzium..





ni kat pintu masuk... b4 tunjuk tix..





kat madagascar.. gua cam kekanak riang di sini ye... hahaha


**ada banyak lg pic.. tp byk pic gua juga... maklumlah, apa jadah nak biarkan mascot2 tu suma gambo sensorg... mestilah ada gua di sebelah dia.. hahahaha... oowww and banyak yg kat camera awek anuar yg merangkap kawan gua tu... hahahahahaha... larrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiii sebelum kena belasah... hehehehe..


**oww.. sebelum gua lari lebih jauh.. ingin gua umumkan yg MR ajak gua kawen... ye kawen bukan kapel..

reaksi?.. gua gi balas msg dia [u mimpi ape?.. japgi i balik lah mesia.. xyah ah risau sampai ajak kawen bagai.. hehehehehe]..

reaksi dia?.. dia x reply msg gua... camne ni?.. camne ni?.. camne ni?... hehehehehe


**isnin dh setat keje.. Vavi haram pundek betul... pengsan..

2 comments:

Redbloodx said...

Giler. MR tanya ko serius2 ko jawab men2 plak. haha

kupu-kupu biasa said...

red.. ala.. klu serious ckp ah serious.. ni msg masa aku tgh bersukaria cucuk2 pinggang shrek.. hehehehe.. aku rs dia main2 kot.. dia x reply pon msg aku sampai arini... hahahahaha... (ke tu petanda dia serious?.. wei klu serious aku nk wat ape ni?.. Omaigod... panik.. panik... pengsan)