Tuesday, January 15, 2013

potret gua n MR yg sgt sexyyy sizzling hotnesss...

ok... now gua sambung balik...

haaa mesti lu org x sabar kan... ni dia pic yg dinantikan...


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sexy kan?.. gua babatlicious and MR kurus... muahahahaha...

ok fine ni bukan gambar kami... sah-sah lah bukan... sape plak nak bazir dakwat pen lukis gua yg dlm keadaan menghairahkan ini kan?.. kan?.. kan?.. hahahaha

ni gua amik kat tenet.. berkenan plak gua... mmg mcm gua.. ye gua mmg sexy gini klu x pakai baju.. sila pengsan berganti2... hahaha

gua nak buat profile pic fb tp MR kata jgn nk merepek sbb anak buah dia ramai add gua kat fb... hahahahaha... damnnnnnn... 

anyway.... cinta tu x mengira saiz and jarak... MR kata "klu kita dh suka org tu, then kita suka org tu lah".. gua pulak kata... "tp klu abg x hensem n x rambut pacak dulu masa kenal syg xnak...".. hahahahahahaha...  ok fine tipu... gua cakap dlm hati je tu... lu gila ke?... nanti dia bangga diri sbb gua rs dia hensem... dia xleh tau benda tu... nanti riak... hahahahahaha...

4 comments:

Mohd Fadli Ali Anui said...

Puii... gmbr internet nak buat ape...

kupu-kupu biasa said...

abis xkan nak letak yg betul... aurat... kahkahkah...

Alia said...

Ehhhhh

Gambar ghairah tu menunjukkan situasi saya dan teman lelaki saya!

Cuma iols rambut pendek...spentot merah pon iols tak de..nak kena beli kot lepas ni

kupu-kupu biasa said...

hahahaha.. xpe.. ko ble bli spentot itu kelak... gojez kan pic ni?.. kat instagram pon aku letak gasak sana walaupun follower aku adalah anak2 buah MR yg bwh umur.. yes im such a badass.. tetibe...