Thursday, November 18, 2010

Apa salah dia??

seperti biasa.. balik keje.. nampak je bumbung rumah gua dah igt katil je.. ngantuk siot.. buat research sejam je.. main game yg lama.. penat tu weiiii... jenuh gua main sorority life collect baju sexy2...

parking je keta gua terus kuar sambil heret beg tgn a.k.a beg kaki pon ble thn gak coz gua selalu seret je... hahahahaha...

disebalik dinding umah gua jelas dgr suara bapak gua.. agak nyaring dan menakutkan... gua toleh blakang.. dari celahan pokok gua nampak keta mak gua ada.. meaning mak gua dah balik..

gua telan liur..

x pernah dgr bapak gua jerit2 gitu..


"ko ble kutip kain baju ko semua.. berambus.. buat malu family je.. kau tau kan kita dgn dia tu x setaraf??.. berambus..".. tengking bapak gua..


gua toleh belakang lg.. dari celahan pokok gua nampak juga keta abg gua.. to make sure gua x perlu toleh lg, gua check sekali keta adik gua... ADA... ok fine... kompem bukan mak gua dia marah... sure adik gua atau abang gua... tapi abg gua dah kawen.. so kalau part darjat bagai ni sure adik gua..

isshhhh... sejak bila bapak gua gila harta ni???? gua dgr lagi jeritan


"dah.. dah... xyah mintak maaf... aku x hingin tgk muka ko lagi... pergilah ikut minah yg ko tergila2kan tu.. buat malu aku je... apa aku nak cakap dgn kawan2 aku kalau diaorg dapat tau??? malu tau.. x standard.." jerit bapak gua lagi... gua dah ter-ketar2.. nak masuk umah ke nak cabut??


"xyah nak nangis.. huh!!... apa pegang2 aku ni... blah... gi kutip kain baju ko tu... berambus!!!"..

gua telan liur.. tetibe gua dengar suara mak gua mencelah...



"dah lah tu bang... kucing tu bukan tau ape.. dah kucing betina sebelah tu panggil2 ajak manja2.. dia ON je lah... " pujuk mak gua


"mana boleh.. xde betina lawa sikit ke nak bawak balik??.. xde kelas betul.."balas bapak gua...

laaaa... kucing rupanya... penat je gua cemas... dgn langkah longlai, gua masuk umah and sambung tido...


**cekodok?.. ada je kat umah.. dah dapat pengampunan barangkali...

3 comments:

zulfadzly said...

haih..x sudah2 lg ke skandal cekodok dgn kucing tua sebelah tu?


*makin menjadi2 menantu tak jadik aku tu yer?? menurun dari tuan dia la tu..hahahahaah

kupu-kupu biasa said...

offf cozzzz... like kucing.. like tuan... skandelous...hehehehe...

~♥ iella ♥~ said...

hahaa...

memang lawak!

kucing punya hal rupanya...

http://fadthnwan.blogspot.com/