Friday, May 14, 2010

gua dan mekDonal..

pernah x lu orang simpan paper bag McD?..

maksud gua... paper bag yg diaorang buat isi fries yg nak take away tu...

percaya atau tidak.... gua simpan... sbb bukan senang dapat makan kat mcD.... dulu zaman sekolah, gua guna brown paper bag tu utk tulis surat kat pet sis met sis bagai ni... hahahahaha... kreatif ah konon... and baru nampak ada style coz mampu gi makan kat McD... zaman gua dulu susah.... McD tu terlalu mahal utk dikunjungi... nak masuk order makanan pon malu coz rasa sgt high class sgt..

hmmmm... klu lu org dr zaman gua, maybe lu orang pernah buat kot.... coz budak2 zaman skang dh x main dah paper bag recycle tu.... diaorang dh jemu mkn fast food... kertas fastfood tu dibuang2 aje.... skang hantar surat kat pet sis met sis ni diaorg pakai E-card je.... or beri ucapan kat fesbuk je...

so lu orang dr zaman mana?

**sori kalau ayat gua tonggang langgang... gua demam... kepala rasa high je... tapi entry nak kena update gak.... gua takut nanti lu org rindu kat gua plak... hahahahaha

3 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

ke lu yg rindu kat gua...?
hahahaha...

ape citer psl plan gua aritu...?

kupu-kupu biasa said...

hahaha... ye la... gua rindu kat lu... rindu nak plan dgn lu je... hahaha... eh gua dh tulis kat blog lu ape... bila lu nk start buat... gua dah asingkan suma pic yg cun2... hehehe

Red Bloodx said...

gua pon dizaman lu gak. apa yg lu cita tu betul la. tp gua xdela mcm lu.