Tuesday, August 3, 2010

Air paling best..

Gua rindu gila nak minum air dalam botol kaca..


Botol kaler gelap.. kalau cerah pon malap2 skit..


Tahap Karbonat... sangat Minima.. selamat diminum budak pra-sekolah..


Air yang rare ini akan dituang rakus dalam plastik bentuk singlet pagoda apek yang dipenuhi ais buatan sendiri kedai itu...


Harga asal 30 sen.. pastu naik 50 sen... zaman2 nak pupus harga 70 sen..


Perasa Pisang.. Feveret gua ni..


Zaman... hmm akhir tahun 80-an ke awal 90-an...


**Damnnn... dapat minum air Fanta Grape skang pon cara gak.. sambil2 ngunyah biskut coklat masuk angin Tora dan main mainan haram bosannya sekali... Hmmmm... main lawan2 pakai pemadam gambar negara pon cara gak... untung2 dua kotak pemadam gua ble bawak gi opis esok... maklumlah... gua kan Champion main pemadam... hahahahahaha..

5 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

tp lu mungkin tak bole celen gua men batu seremban...
huhu..

kupu-kupu biasa said...

cara la tu.. lu main batu seremban... gua main ceper... jom lawan... hahahahaha...

Semenyih Baru said...

air paling best pada saya.. ehem. mungkin "air" tu sama dengan air yg awak maksudkan... sapa tahu kan?

kupu-kupu biasa said...

semenyih baru.. klu air yg awk maksudkan tu air perasa pisang jual kat kedai runcit kampung time kite kanak2 tu maybe sama lah.. hahahaha

Anonymous said...

lawan jom..