Monday, August 2, 2010

Pembedahan Warna..

Amacam??



Teruja x??




Surprise!!!!!!... hahahahahahaha...



Gua nye page dah macam kanak2 Ribena dah... hahahahahaha... Terasa muda plak gua tetibe..



**Macam haram... gua x tido lagi semata2 nak buat background katun haram ni... Haissshhhh...

**Zul aku ade benda nak gosip dgn ko tp aku lupa plak... hahaha...

6 comments:

zulfadzly said...

hahahah..aku baru nak jadik wonderpet menyelamatkan ko..tau2 dah santeeekkk camnih..


ps : ym2 weh!! ;)

kupu-kupu biasa said...

jap2.. aku cuba mengingati password ym aku.. hahahaha..

zulfadzly said...

aku ingat nak sebut kat sini jer..tp memandangkan ko international artis..jadik aku diam2 jer..

nanti byk plak reporter serbu..

so,

jom lompat bintang!!



ps :.fren la sgtttt!!

kupu-kupu biasa said...

yeahhh.. lompat.. mari lompat.. yeehaaaa.. sshhhhhhhhhhhh.. rahsia kerajaan..

BISKUTMARIE(",) said...

tak avril langsung, siap pink lagi...
aduiii....
tanggapan gua kat lu makin meleset...
hahahaha...
:D

kupu-kupu biasa said...

ikut kan hati gua nak pakai teletubbies nye theme tapi xde.. hahahaha... alaaa jiwa agogo sikit sekali sekala..