Thursday, August 5, 2010

Surat untuk Abang Kacak..

(intro)
Kehadapan Abang Kacak yg berada di hadapan(koma)


Disini adinda nak mintak ampon dan maaf dengan ingatan tulus ikhlas(titik) Adinda serious x sengaja meng-mis-place-kan tupperware Kekanda(titik)

(perenggan baru)
Sape suruh kekanda tenung mata adinda dgn penuh makna ketika kekanda tgh berkata2 benda yg penting(titik) camne adinda nk fokus(titik) kekanda wangi plak tu(titik)


(perenggan baru)
Lagipon adinda tadi cuma sukarelawan je bantu kat masjid tu(titik) so adinda x tenung tupperware kekanda sepanjang masa(titik) adinda kena run errand here and there tolong ape yg patut(titik)


(perenggan akhir/kesimpulan)
adinda berharap(koma) kekanda jgn lah blacklist adinda drpd jadi suri hidup kekanda(titik tiga kali)


Yg benar2 mintak ampon(koma)

(sain)
(nama) Adinda yg dibelakang kekand
a(titik)


(bintang kecik dua kali) nombor telefon adinda ada di dinding sekretariat sukarelawan masjid ni (titik) pecah kaca pecah gelas (koma) habis baca harap sgt kekanda dapat balas



**hehehehehehehehehehehehe... gua diawang2an ni...

**tp slack tu lah.. ble plak tupperware penuh berisi kuih mamat ni ble hilang... dia ah silap.. ckp dgn gua nak amik tupperware tu petang tapi sampai lepas isyak baru nak dtg..

**mamat ni sgt kacak.. pastu mlm td dtg pki baju melayu kaler hitam.. perghhhhhh... kan gua dh bgtau, lelaki pki baju melayu kaler hitam akan kelihatan 12 ratus juta kali lebih maneeessss... sampai kan dia tanya "ermmm tupperware dalam bungkusan pg td ada x?"... gua ble jawab "ooww yg bungkusan pg td dh habis tp klu nak sy ble tolong bungkuskan yg baru masak ni"... Jauh bukan?.. hahahahahaha....

7 comments:

Nira R said...

cinte berputik di pintu mesejid, barakah la hendaknye ! XD

kupu-kupu biasa said...

amin.. hahahaha...

tp rasanya dia tgh hangin lg tu tupperware mak dia hilang.. huhu..

zulfadzly said...

oii..ingat oii!!


hahahahaha...

Nira R said...

agagaga sekali tupperware ori, mau berapi mak nye, reject jd menantu ! ahaha.

kupu-kupu biasa said...

zul.. Sadddaapppp!!.. hahahaha

Nira.. tupperware ade yg ori and x ke?.. aisehhh... blk ni mmg kena gi masjid cr tupperware tu balik... hahahaha... untung2 terserempak lagi..

BISKUTMARIE(",) said...

kat masjid pun jadi...?
runtuh iman beb...

kupu-kupu biasa said...

biskutmarie.. bukan gua sengajakan.. dah terjadi nk wat camne.. ala blom bercinta pon.. baru terserempak.. xde mana nya runtuh iman... hehehe... mana tau kot2 lepas ni gua "bina masjid" plak lepas terserempak di masjid.. hahaha... ceishh.. berangan sungguh bunyi nya tu..