Saturday, October 16, 2010

kekerjaan..

gua kena update dgn mantap sepanjang weekend ni utk santapan suma... gua igt nak update 18 entry serentak... hahahaha... maklumlah, senin ni gua dh setat keje kat tmpt baru.. jantung berdegup kencang bangat ni.. xtau ah camne etika kerja sana.. harap2 xde masalah..


neway, gua xtau pon nk update ape.. yg gua tau gua tgh down dgn sikap2 manusia sekeliling gua terutamanya org yg gua anggap kawan2 gua.. suma mcm x puas hati dgn gua sebab pilih utk bekerja ditempat ni sedangkan at the same time tolak tawaran kerja kat tempat yg lebih glamourous (kata mereka lah glamourous).. gua x suka kejar benda x pasti... tu zaman muda2 dulu ble lah main redah je.. skang gua nak benda yg dh tetap tmpt postingnya.. gaji pon sebijik je dgn tempat glamourous mereka ni.. xde beza..


ahh lantak lah... anggap lah mereka ni semua cemburu... they hav x idea how much gua suffer cari keje sana sini selama 3 thn... skang dh dapat rezeki bergolek sampai dua, diaorg lak irihati... damnnn u ppl... serious orang cam mereka ni x layak jd kawan gua... titik..

1 comment:

Redbloodx said...

hidup bkn atas pdgan org lain.. tp pdgan diri kita sendiri utk mencorakan hidup kita.