Wednesday, October 13, 2010

Lu darah jenis ape?.. (part 2)

Disclaimer.. ini cuma utk hiburan.. jgn lu taksub sgt plak dgn benda ni..

mukadimah... gua bosan.. hati runsing kepala pening... so gua habiskan masa tgk Youtube berjam2 lamanya... so gua ter-come-across dgn satu rancangan realiti ni... of coz lah cite Korea.. diaorg kan suka kaji pasal darah ni.. so ni gua nk share dgn luorg lah...

ok ni latest yg gua tau…ini semua melalui kajian personaliti dan reaksi terhadap sesuatu situasi... seorg reporter telah ditugaskan menemuramah sekumpulan lelaki yg terdiri dr pelbagai jenis darah.. lelaki ni suma dalam satu Boyband terkenal mereka... manessss semuanya ye... hahaha

Sebelum interview, reporter ni makan byk gila bawang and cili so mulut bau mmg hapak x hengattt…

Kumpulan pertama..

Sedar dgn kehadiran bau bawang tp hanya mengundurkan badan jauh dr reporter… senyum dan act normal.. mereka hanya bincang tentang hal ini sesame sendiri setelah selesai interview..

Jenis darah:
Blood A-Hides their inside thoughts and don’t show their true thoughts till the end.. they never can say mean things



Kumpulan kedua..

Sedar dgn kehadiran bau bawang tp just ignore dan focus pada soalan interview..

Jenis darah:
Blood B-when it’s not his business he’ll just act cool and ignores it..



Kumpulan ketiga..

Sedar dgn kehadiran bau bawang, namun tetap focus dgn soalan interview tetapi terus menyatakan apa yg ada dalam otak mereka..

Jenis darah:
Blood O- says exactly what they think



Kumpulan keempat..

Sedar dgn bau.. cuba mengelak dan undur kebelakang.. dan terus bertanya tentang datangnya bau itu… mereka kemudiannya comfortably change the subject..


Jenis darah:
Blood AB- truthful and doesn’t hide anything


betul ke x gua x sure... tp mcm agak mengena... hahahaahaha...

3 comments:

zulfadzly said...

darah aku B..tp aku dah rasa ragu2 ni bile baca research ko ni..haha..

kupu-kupu biasa said...

adakah kau terlalu pentingkan penampilan diri ko?.. kalau benar then betul lah... and adakah ko clumsy?.. hahahahaha

Redbloodx said...

gua darah merah x..hahaha.. redblood-x..

gua punya darah B..