Monday, January 17, 2011

cinta padang..

beberapa tahun yg lepas...

masa tu muda belia.. baru cuba2 buka hati semula setelah beberapa kali hati gua di patah ranap oleh beberapa jantan jalang..

gua rancang baikkkk punya dgn kawan gua.. tumpang tido umah dia... then nanti gua rembat keta abang gua.. gua xde hal tido umah abg gua tapi takut housemate dia yg kisah... hahahaha... gua on je... housemate dia manessss dowhh.. haha

so... gua bli tiket bas sehari sebelum...

hari kejadian.. gua subuh dh bgn... solat ape patut suma gua amik dekat 1 jam setting rambut... (tipu).. pilih baju yg gua rasa paling cantik.. (tipu)... sarung sweater pink... (benar)..


gua x bekpes... hati tgh girang.. perut x rasa lapar.. berkobar2 nak jumpa..

dalam bas... gua x tido sgt.. otak dok karang ayat bunga2.. telinga dok dgr lagu jiwa2... dgn harapan dapat tips nak ckp apa... bangang?.. ye.. gua tau.. hahaha..


tiba di stesen bas.. hati makin girang.. padahal penat duduk dlm bas x habis lg... dammnnnn... xpe... demi cinta monyet ini gua turutkan juga..


setelah lambai mesra abang gua.. gua zassssss menemui si dia... sepanjang jalan ditemani suara merdu GPS abg gua.. maklumlah... first time travel sendiri... usually ada tourist guide.. hehe.. x romantik ah klu nk heret abang gua sekali kan... so gua tinggal dia diam2 kat umah sewa dia..


tiba di car park hotel.. gua lihat kelibat org yg lama gua x jumpa turun ke lobi hotel.. sempoi je... tshirt.. jeans.. slipar toilet...matching siakkk... matching dgn gua... hahahaha... apa??.. lu igt gua siap berdandan pagi td pki dress ke??.. mmg x lah jack... hahaha...


gua ada bli prezen utk dia... jacket dockers kaler grey... utk bday dia.. (serious gua tau lu mesti loya dgr crita ni.. gua... avril luaran.. bli prezen utk lelaki... pelik bukan??.. sangat barbie gua rasa perangai gua masa ni.. malibu barbie barangkali... pundekkkss)


pendekkan cite.. dia ada hal so xleh lepak lama dgn gua.. so gua lepak umah kawan gua... which dia dh nak kuar so gua lepak sensorg...


dia janji nak amik gua kol 6pm... x dtg juga...


kol 8pm... x dtg juga..


then kol 10pm dia dtg... dia mintak maaf byk gila.. dia x sangka meeting dgn groupmate dia akan lama mcm tu... gua termakan gak ah pujukan tu... ntah camne... bila tgk gua tunduk je, dia sentuh lembut blakang badan gua ala2 nak tenangkan gua... dan secara spontan gua telah melakukan benda yg gua x pernah buat dgn org lain sebelum ni.. apakah???.. oh no... cuba lu teka apa gua buat...


A.. gua balas sentuhan dia dgn pelukan paling hangat di mlm dingin

B.. gua kiss dia bertalu2

C.. gua sepak dia sampai tersungkur

D.. tiada satu pon diatas...




Jawapannya ialahhhhhh....















D.. tiada satu pon diatas... jawapan yg betul ialah....





Gua muntah kat jacket dia (yg gua blikan tu.. baru beberapa jam dia pki)... hahahahahahahaha..


reason?... mudah... gua satu hari x makan... perut masuk angin... so bila dia pujuk dia sentuh lembut blakang badan gua tu adalah satu ajakan dan lambaian indah untuk gua mengeluarkan segala angin temangin dalam perut gua... BBBLLLUUUuueeeekkkkkkksssss.... hahahahaha..


kesimpulannya... lain kali klu nak dating sila makan dulu... dating dgn perut yg kosong adalah tidak cool dan sangat spoil mood romantik... hehehehe... baru igt nak feel jiwang2 skit... nak buat2 merajuk kecewa merana sbb dia lambat... nak hentak2 kaki manja tanda mogok.. damnnnnn....


siapa mamat tu??... cuba teka...


A.. Arul Budak Sk8
B.. MR
C.. Anwar
D.. Imaginary BF gua..


jawapannya ialah...





B.. MR... hahahahahahaha... gua yakin... sampai harini dia xleh lupa kisah gua muntah kat jacket dia..




**pelik.. hati gua dah beberapa kali ranap.. tapi gua masih ble steady senyum2... jap... bukan hati je ranap... badan pon bengkak2 kena belasah... hahahaha... ok fine x kelakar..

**gua rasa gua patut tukar tajuk entry ni jadi cinta badang... hahahahaha.. muntah... cuma gua x mkn je muntah gua tu balik... ok jijik...

3 comments:

DaK CoMoT said...

hahahaa...sempoi arhh kenangan tuh...konpem xlupa MR awak tuh sampai bila2...kekeke

Ekha Miranda said...

nice blog..follow kamu..=)

nulhazwany abdul malik said...

hehe kelakar lak bile bace...
yang ni mesti dia tak kan lupanya. ^^