Wednesday, March 2, 2011

kuncup hati..

gua xtau nak describe how the very kecik hati gua ni...

so gua budget hati gua dah kuncup... hahahaha

walaupon gua ganas diluar.. didalam jiwa gua ni masih ge-girl okay.. (gua pakai baju kurung hitam bunga2 pink tadi... ge-girl kan?.. kan?..kan?)

terus terang gua cakap, gua bukan jenis hati kering... keras hati mungkin... tapi basah.. x kering... hahahaha... (cam kuey tiaw goreng lak gua rasa basah kering ni..)

kesimpulanya gua ada perasaan.. walaupon gua gelak, gua sebenarnya sedih...

owww sebelum gua lupa.... gua dah dapat surat transfer.. tapi masalahnya bos gua asyik call boss baru gua mintak tangguh transfer gua sbb dia perlukan gua uruskan satu kes lagi... gila ke?.. gua dah packing2 barang tetibe kena kuarkan balik... gila x avril... x punk rock langsung... (ini xde kena mengena dgn kuncupnya hati gua ye)..


ok sambung balik cite pasal kuncup hati tu..

ia bermula since forever gua rasa... dari kecik... tapi gua xnak cite... terlalu hiba..

gua cut short... gua crita pasal few years ago...


insiden satu..
gua ada kenal satu mamat ni online... rajin ah ym... webcam suma... standard ah.... webcam mesti ah nampak muka je x... gua bukan jenis yg birah tunjuk lurah... hahahahaha... ok fine x kelakar... sila abaikan lawak lucah itu...

hhmmmm.. oww and then satu hari yg indah, gua dapat rasakan mamat "A" ni budget gua kurus tinggi cantik bagai bidadari... fokus ye... kurus... which gua mmg x kurus time tu...

gua dah x sedap hati... so gua explain kat dia gua gemuk... muka gua mmg kecik so klu tgk dari bahu keatas org mmg akan budget gua kurus... gua xde double chin langsung.. so gua nekad berdiri jauh dari webcam... gua pusing few times... gua xnak dia berangan yg gua ni kurus padahal bukan...

seperti yg dijangka...

dia terdiam... dia off webcam cakap nak tido... esok msg or call henfon x angkat... and gua hanya msg and call sekali je... tiada balas... so gua dah tau outcome... the best part?... hari tu BDAY GUA..


insiden kedua..
out of no where lelaki bernama "D" (ex gua) ajak gua makan... tapi dia marah2 gua.. dia maki2 gua... dia pukul gua... dia tinggal gua sorg2 kat dalam shopping mall yg gua x pernah pegi... ya.. BDAY GUA gak masa ni...


insiden ketiga..
dia x wish gua... dia tau dia salah... tapi ego tinggi melanggit... bila gua sedih pasal tu... dia kata gua poyo touching2 pasal benda remeh.. plis lah wei.. ganas2 gua... gua perempuan dowhh... of coz lu sebagai lelaki harus igt BDAY GUA.. oowww bday betina lain lu ble plak ingat ye?.. so haruslah gua xnak couple dgn lu bodowww...


insiden keempat..
dia beli kek dgn gua... gua yg pilih... gila bapak hepi... tetibe kek tu dia belah dua... setengah dia bg gua... setengah lagi dia bawak balik bagi kawan opis dia yg kebetulan sama BDAY DGN GUA... kimak bukan?.. ble plak main share2 cake gitu... gila cheapskate... madderfuckerrr..


insiden lima...
dia lupa bday gua... tapi dia xnak admit... so dia pusingkan balik suma kesalahan tu kat gua and end up gua yg kena cakap sori.... wait... wait... awat gua plak yg nak cakap sori pundek?.. lu yg lupa... apsal plak lu pusing balik jadikan benda tu salah gua?????...


ahhh.. byk lagi insiden... bikin gua stress je... suma berkaitan dgn lelaki... apa masalah korg ni?.. org macam gua ni x layak ke nak hepi?.. especially masa BDAY GUA.. bagi ah gua peluang nak rasa apa org lain rasa... gua x pernah tau camne rasa hepi sambut bday... serious... selalu org buat gua sedih and nangis je ms bday gua...

gua harap satu hari nanti Allah temukan gua dgn lelaki yg x buat gua nangis masa bday gua... kalau ble x buat gua nangis langsung (except nangis sbb hepi... errr... ada ke?.. coz gua x pernah nangis sbb hepi... apa rasa ye?)..

arhhhh... hepiness is a choice... damnnn u madderfuuckkerrr out there...

kengkadang bila disakiti oleh semua lelaki keparat ni gua rasa nak jadi lesbian je.. tapi jijik lak... sebab gua suka laki.. hahahahaha... eeuuwwwww...

3 comments:

emilyrockz said...

lek..Tuhan let us met thousands of morons before Dia bawak prince charming.. jgn sedey2 down2.. neway epi belated bday~~ (^_^)

qin said...

sbar la ye..be strong n hopefully one day u can get the tears n happiness..just think on ur future coz thats the reality..u've to face it dear..lntak la si lelaki tu..be strong!!

hepi blated bsday darl:)

kupu-kupu biasa said...

time kaseh korg..