Tuesday, June 21, 2011

gua dah maju sikit.. sikit je

gua dah ada twitter... hahahaha.. tp gua xtau camne nak link kan dia dgn blog... vavi lah..

gua punya nama kat sana kupukupubiasa.. sila cari gua..

tapi gua x tulis apa lg sbb x pandai.. damnnn.. part ni gua masih kuno... sape nak ajar gua sila angkat tgn!!!... segera... sebelum bos gua bg keje pecah otak kat gua.. hehehe

5 comments:

suffiakmal said...

aku boleh ajarkan. hehe. nanti aku cari kau duh.

kupu-kupu biasa said...

hahaha.. sila cari so ko ble tau bila time2 khas aku berak.. hahahaha

zulfadzly said...

johan..aku dah lama ada and aku dah kebosanan dengannya..hahaha..mmg twitter bukan dunia aku..aku bernafsu nak ber-fb jer..mwahahaha..

kupu-kupu biasa said...

zetty aku pon.. tapi memandangkan fb cuma utk benda sopan, maka aku create twitter utk borak apa aku rasa tanpa perlu segan silu... hhooyyeeaahhhh..

suffiakmal said...

betul. kau boleh belasah je nak tulis ape hahah