Saturday, June 4, 2011

kisah kwn gua, si pumpkin dan selotep

disclaimer... ampunkan aku pumpkin.. errrr ex-pumpkin... sbb ko dh tukar nama skang kan?.. hahaha... cibai... x kira... aku panggil pumpkin gak... crita ko ni wajib jadi tatapan umum... tapi aku dah tapis sikit so x obvious sgt org tu ko... ke masih obvious?... hahahahahahaha


di suatu pesta keramaian hebat...


dimana jabatan2 berhimpun dan dihiburkan oleh artis2 terkemuka tanah air...


gua didudukkan se-table dgn pumpkin...


sedang ex-bf gua a.k.a anuar zain nak menyanyi, tetibe si pumpkin gelak terkekek2 sendirian...


tidak mahu mengalah... gua tanya puncanya.. gua mau gelak juga.. mana ble dia sorg je high... hehehehhehe...


"ko dh kenapa ngek?"..


dia masih gelak lagi...


"xde ape.. aku cuma x paham napa anuar zain nak nyanyi lagu gini kat majlis ni"..


gua kompius seketika... masih x paham butir bicaranya... maybe sbb terlalu high rise building bunyinya...


"huh?"

dia gelak lagi...


"laa... betul lah.. nyanyi lah lagu lain... ada ke patut nak nyanyi lagu selotep lebih"


gua masih x paham...


"huh???"


pumpkin mula bentak marah..



"ishh lagu dia nyanyi ni lah... selotep lebih..."...


gua kerut kening... gua amati lagu yg dinyanyikan oleh anuar zain ni dgn tenang dan jiwa yg bersih... dan gua start ketawa tahap xleh blah...


"bukan selotep lebih lah ngekkkkk... sedetik lebih!!!!!!!!"


gua sambung gelak sampai kejang otot.... camne lu ble dengar tajuk lagu ni as selotep lebih?.. lu igt ni zaman kanak2 dia ke nyanyi lagu kain pelekat?.. hahahahahaha...

2 comments:

miss cendawan said...

gua suka pumpkin !

kupu-kupu biasa said...

gua pon suka dia jugak.. lu blom dgr lagi lawak2 bangang dia... yg paling best, dia xtau pon dia buat lawak... hahahahaha...