Wednesday, June 8, 2011

sebab kenapa dia tenung gua..

sepetang di ikea..


ye.. gua pon x pasti nape asal jumpa je kat sana...


jumpa ye... bukan dating... x sama...


gua teman dia cari barang rumah dia... (alasan dia x logik kan?.. rumah dia mana ada kat sini... kot ye dtg jauh2 setakat nak beli tray kaler2 ikea je... hahahaha)..


dressing gua?.. alaaa mcm x biasa je lu org ni.. mesti lah t-shirt dan jeans.. tapi hari ni gua cantik sikit... gua x pki slipar toilet.. gua pakai crocs... hehehe... siap ada button kekupu lagi uuoollsss... ge-girl gitu.. hahahaha... cam haram..


dah penat jalan... (baru 40 minit sebenarnya).. gua dah bentak2 lapar.. so disebabkan kat luar sana ujan, terpaksalah gua dan dia ber-makan-an di foodcourt or cafe or ape jadah tah ikea punya tempat makan tu...


serious gua kagum dgn keadaan sekeliling... gua bukan org sini... so gua x pernah mkn kat ikea ni... selalu beli karipap cik jah kat bawah tu je.. hahaha


sepanjang letak food kat tray, MR x habis2 tenung gua.. senyum.. pastu buat2 x pandang... sampai kaunter bayar pon gitu...


gua agak hangen... senyum.. senyum gak bai... makanan xkan gua bayar sorg.. hahahaha... x gentle lah.. kata nak menang jiwa gua kan?.. hehehe..


so memandangkan kakak kat kaunter tu xleh terima senyuman MR sebagai tunai, so terpaksa ah gua korek2 sling bag gua cari wallet gua... x pikir panjang gua main bayar je... MR sengih2 sambil geleng kecil arah gua..


serious time ni gua rasa nak luku kepala dia... x comel eh..


dah pilih port baik tepi cermin, gua duduk mengadap MR... dia senyum lagi...


ok fine... gua dah menyirap..


"awat?".. tanya gua dgn ganas..


MR gelak... and senyum maneessss... gua hampir cair... ye.. cair.. hahahaha... tapi gua cover BBAaaiikkkk punyaa...

"u nampak comel bila u lupa..".. MR gelak lagi...

"apa nya ni? lupa apa?lempang nak?"sambil tunjuk tangan gua yg sah2 kecik gila klu nk banding dgn tgn dia..

MR gelak besar..

tgn gua yg tgh tunjuk pelempang tu dia capai and genggam..

eeuuwwww rimas.. gua tarik tgn gua..

MR gelak kuat... gila apa mamat ni...

tetibe dia berkata..."Now... can i hav my wallet back??"... dia tersenyum ketika berkata2..

gua terpingga2... x paham.. wallet ape jadahnya ni?.. then gua teringat something...

serious malu gila dowhhhhh... gila tahap babi setan...

gua lupa..

masa masuk ikea td dia tumpang bag gua wallet dia.. patut ah masa nak bayar suma dia sengih2... camne dia nk bayar klu gua x bg wallet dia... hahahaha...

yg paling best masa gua selok bag gua nak cari wallet tu gua mmg tarik kuar wallet dia... gua siap bayar pakai duit dlm wallet dia lagi... al-maklumlah... wallet dia and wallet gua sama... dia belikan masa dia kat obersi aritu...

hhmmm... patut ah isinya tebal sikit... klu wallet gua tu tipis sikit... xde ape nak isi.... kertas resit banyak ah... hahahahaha...

kesimpulannya... bila lelaki senyum kat lu, tidak ber-erti dia syok kat lu... mungkin sbb lu terlupa pulang wallet dia... hahahahahahaha.... sekian..

4 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

gua simpati dgn lu...
uhuk...

miss cendawan said...

gua dah tak tahan ! gua nak ...




gelakkan lu . kahkahkahkahkahkahkah
adehhh ! urat kentut gua putus

imyoursuperduper said...

hahaha ~ serious dhoee aku ketawa bagai nak rak !

kupu-kupu biasa said...

biskutmarie.. hamboi-hamboi.. part ni lu simpati ye.. nape lu x igtkan gua wallet dia dlm bag gua??.. hahahaha

cendawan.. jom kentut berduet.. gimme butt.. tetibe.. hahaha

iysd.. serious gua dh start jalan tunduk... hahahaha