Sunday, December 27, 2009

Biadap+Bangsat= Biangsat....




Sebiadap2 mamat2 (yg agak manes rupanya) kat LCCT klia meng-usha flip flop dan stoken pink gua sambil tersenggih2... namun...

Lagi Bangsat Ex-Bf gua yg kawen x jemput gua...

(padahal dulu skit punya taksub tabur fitnah macam2 kat gua... siot je.. dia yg curang and kawen dulu sebelum gua tapi ada hati nak sabotaj imej gua yg suci murni tulus ikhlas tawadduq ni... Biangsat lohhh!!..)


**amacam peribahasa gua?.. cara kan?...

**jack parcell gua kuyup kena ujan sehari sebelom... so gua nekad pakai slipar toilet or nama glamour nye flip flop masa naik flight dari Zimbabwe tadi...

**amponkan kelonggaran dan ke-hip-hop-an jeans gua.. nak wat camne... gua kan avril diluar, barbie didalam... hikhikhikhik...

8 comments:

ezam said...

avril di luar barbie didalam.....hahahaha...statement feminin!

kupu-kupu biasa said...

feminin?... hahahahaha.... first time aku dgr org ckp aku feminin...

Pepatung Mematung said...

wakakakaka... biangsat lohhh... perangai cam avril tapi pakai slipar purple stoken pink.... xble blah... wakakaka... but ex kau mmg bangsat lah kan... mengikut pemahaman aku tentang love life kau, sah.. ex kau mmg bangsat... wakakakaka...

kupu-kupu biasa said...

hek eleh.. jeles lah tu.. cun ape slipar and stoken aku... stylo abis dah tu aku rase.. ko punya pemahaman tu aku paham juga.. hehehe.. yup.. brengset itu jantan lubuk..

Anonymous said...

adakah si biadap + bangsat = biangsat tu adalah manusia yg bwk kete keliasa ko hingga tbalik....? sungguh *&%^&^%$$%3@#$%^

kupu-kupu biasa said...

bukan lah wei... ni yg biangsat lepas tu... yg tu x kawen lagi... sape je pon nak kat dia... hehehe... ni yg selepas dia ni ha lagi gua xleh blah... apa jadah kutuk aku separuh mati kat fs tup2 dia yg kawen.. babi pundek..

BISKUTMARIE(",) said...

betul pnyer marah lu kat ex-boy lu tu....
xkan lu jeles kot die dah kawen....
huhu....
:D

kupu-kupu biasa said...

hehehe... gua x marah lah wei... cuma bingit... dia punyalah fitnah gua kaw2 dulu cakap gua curang lah.. gua dah berubah lah... tapi rupanya dia buat tu suma nak cover up yg dia salah... siot je pusingkan suma kesalahan kat gua... dia kawen gua xde hal tapi nape nak fitnah gua dulu.. biangsat sungguh...