Tuesday, December 15, 2009

Perumpamaan yg sinonim...

Meluahkan perasaan terpendam kepada seseorang yg amat penting dalam hidup anda adalah umpama kentut stok seminggu x berak di khalayak ramai...

Jika dipendam....
memakan diri dan haram tak selesa...

Nak dilepaskan...
perghhhhh.... sumpah malu gila dan kemungkinan akan jadi bahan caci maki sampai kiamat...

6 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

nape..??
lu kentut busuk giler ker...??
hahaha...
gua da syak lame dah

Fid a.k.a Unrez said...

pe smpai kiamat nih..??

kupu-kupu biasa said...

ini perumpamaan je lah... jgn ah serious sgt.. zzzzzzzzzzz....

ezan said...

alamak perumpamaan yg uwekkk... aduh hilang selera tgh lunch sambil baca perkataan tu.. hehehe anyway sesuai gak ayat tu bila dikaji balik... :)

pumkin *woot woot* said...

nyahhhhh.. jom lepakkk... aku balik khamis ni.. =) n cuti sampai new year, jom ar.. dah ar haritu aku blk nampak ko depan bomba jek.. haha

kupu-kupu biasa said...

pumpkin... khamis aku dah bercuti sempena krismas lah... hehhe... aku gi cuti2 malaysia jap... tp few days b4 new year aku dh ada dah... nanti aku msg or mscall kau ah... hehehehe...