Tuesday, December 29, 2009

Kad Jemputan Gua...








Amacam?.. cara x kad kawen gua?.. hehehehe... kad kosong semata... kena fill in the blanks sendiri.. sebab gua pon xtau bila nak kawen and dengan siapa... kiranya ni method safe lah.. tapi untuk org yg buta IT, gua bangga ah kad ni gua buat cun gak..

**gua ingat kad ni dah ble start edarkan kat sedara mara gua yg sibuk sgt tanya bila nak dapat kad kawen dari gua... rasakan!!!... muahahahaha... kad fill in the blanks gua hantar baikkkk punyaaa kat pos box diaorg... (serious gua senyum evil skang ni)

**ayat dalam kad ni gua salin dari kad kawen kawan gua yg terletak baik kat wall meja gua ni... lu ingat gua terer ke nak karang ayat puitis syahdu ber-tradisi gitu... hehehe

**tulisan kat kad tu maybe kecik skit so sila klik kat pic tu nanti dia membesar... ke korg dah tau?.. mana ah tau ada yg buta IT gak cam gua ni.. hehehehe

6 comments:

iLaSyakiLa said...

hahhaha...
smoge cpt2 r kwin..
jgn lupe invite kila..huhuh...:)

Zulfadzly said...

ciss!! nyaris2 percaya..

BISKUTMARIE(",) said...

gua ingt lu ni da gatal sgt nak kawen ni.....
lu bt open interview la tuk future husband lu...
amacam, bernas tak idea gua...?

kupu-kupu biasa said...

gua dah buat dh open interview tp xde sape yg hadir... hahahaha

bukan gatal tp tu je topik yg gua ade utk minggu ni... almost everyday kawan2 gua sumbat telinga gua ttg cite diaorg nak kawen.. hantaran lah.. pelamin lah.. merisik lah... pastu sibuk tanya bila gua nak kawen... haaa ni gua dah jemput dah... so harap mereka dah bersedia nak datang.. hahahahahaha

Pepatung Mematung said...

wakaka.. sengal ubi wankenobi.. i loikeeeee... beb buat kan aku satu bleh?.. nanti senang nak tunjuk kat sedara mara yg mengalahkan mulut mak jarah tu..

kupu-kupu biasa said...

mulut mak jarah?.. hahahahaa... cara dowhhh.. hhmmm.. lu sanggup nak bayar gua brape beb?.. gua x main ah keje free ni.. gua x buat charity lagi.. lain tahun barangkali... hehehe