Sunday, June 27, 2010

Tanda2 anda seorang yg TIADA LIFE..

1. ada hanya bercerita pasal tanaman dan ternakan anda difesbuk kepada rakan2..

2. anda misscall diri anda sendiri sebab dah xde sape nk call anda..

3. anda menghadiri Party sambutan Hari Jadi kanak2 berusia setahun.. yg paling xleh blah, anda berfikir keras nak pakai baju ape..

4. anda tidur seawal 9pm setiap hari sebab dh xtau nk buat ape..

5. anda meng-update-kan blog anda setiap 2jam tanpa henti..

6. anda main segala game yg ade kat fesbuk dan join semua webpage yg membolehkan anda bermain game atau application yg ada..

7. anda bercerita pasal benda yg sama berulang kali terutamanya cerita zaman kegemilangan dia bercinta dulu (which dh putus dan skang x laku) sehinggakan kawan anda bosan dan rase nak melempang anda laju2..

8. anda meng-hias.. mendandan.. meluruskan atau mengkeretengkan rambut anda cantik2 sebelum tido..

9. anda tidur diatas laptop ketika tgh main game..

10. anda ade imaginary BF or GF..

11. anda sering bercerita tentang haiwan peliharaan anda..

12. anda pakai make up cantik2 sebelum tido..

13. anda suka cari kesalahan org lain.. fitnah org bukan2..

14. anda mereka cerita sensasi pasal diri sendiri..

15. anda edit segala gambar yg ada..

16. anda tukar status fesbuk dan profile picture anda setiap 12 minit..

17. anda sms diri anda sendiri pastu reply..

18. anda pos surat cinta untuk diri sendiri... pastu pura2 excited dapat surat..

19. anda suka pecah belahkan hubungan org lain.

20. anda sengih2 ketika bace entry ni.. hahahahahaahhahaha


**dan jika ade satu dari perkara diatas terkena pada anda.. maka sah lah anda xde life sgt...

**gua lakukan no 3.. 6.. 8.. 9 dan 10.. hahahahahahaha... gua sah xde life.. so sape2 nak join KELAB XDE LIFE gua sila angkat tangan tinggi2.. dah tua2 ni mata x berape awas sgt... hehehe

**yg kaler merah tu sifat org xde life version jahat... gua x suka org yg xde life gini.. xde kesedaran sivik langsung...

4 comments:

Boy said...

aiyooo gituu

ezam said...

ade yg listed....saya mmg takde life tapi takde la sesekali nk buat keje bangang list yg warna merah itu....

kupu-kupu biasa said...

boy.. hmm gitu lah

ezam.. xpe.. sy pon xde life... sy pon x buat yg kaler merah.. tu yg version jahat.. kite kena elak tu.. =)

BISKUTMARIE(",) said...

gua tak sampai tahap tu lagi...
ALHAMDULILLAH...