Thursday, July 22, 2010

Dalam dua hari...

semalam gua dapat msg dari... hmmm... kawan gua yg nama perlu dirahsiakan klu x nanti dia sain nama dia kat kete gua plak... soalan dia ialah:

"Nyah.. kalau laki tu selalu msg and call setiap dua hari sekali tu maknanya apa?.. dia minat or just bosan?"

dan jawapan gua mudah:

Dia bosan dan juga saje test market...

bg gua.. kalau lelaki tu minat kat lu, dia akan call and msg lu setiap hari at setiap saat kalau ble... kengkadang sanggup msg tanya soalan bodoh spt "Dah makan?.. x kuar lunch ke?" walaupon sesungguhnya time lunch tadi dia sah2 nampak lu duduk meja depan dia... hahahaha.. saje je nak initiate conversation...

and kalau lelaki tu minat, dia nak tau perkembangan lu setiap hari...

Beb, dalam dua hari mcm2 ble berlaku...
--mungkin lu potong rambut..
--mungkin lu dipikat oleh orang kenamaan..
--mungkin lu tukar number phone..
--mungkin lu dipinang org..

see.. ni baru sikit kemungkinan gua list kan..

so kesimpulannya.. lelaki tu cuma tgh test market dan kebosanan... saje nak tgk lu layan ke x.. and dia juga bosan sbb skandal yg lain x angkat phone or dah bosan dgr skandal lain so arini nak dgr suara lu plak... think about it... kalau dia betul minat lu, dia sanggup ke dgr cerita perkembangan lu beberapa hari lambat?.. dia kalau ble suma nak jadi org pertama yg tau..

neway ni pendapat gua je.. mengikut pengalaman biangsat gua sepanjang berskandal zaman jahiliah dulu... hahahahahaha

6 comments:

zulfadzly said...

hahahah..kenapa aku terasa bahangnyer..

beb..mana ko pegi hah? lama x nampak bermuka buku..ym lagi la..

kupu-kupu biasa said...

hahahaha.. terasa kah?.. tp aku x ckp pasal ko pon...hehehe..

ade je.. sentiasa online... gila ape x fesbuk.. tanaman aku mati ah nanti... hehehe

BISKUTMARIE(",) said...

mungkin gak laki tu malu nak msg or call tiap hari, jadi die bt 2 hari sekali..
how...?

kupu-kupu biasa said...

malu2 x dapat lah bai.. xde makna nak malu msg.. malu call mungkin lah... perempuan xde mase nak tunggu lelaki yg terhegeh2.. unless perempuan tu agak desperate.. hahahaha... pendapat gua je.. lu minat sape wei?.. hehe..

Anonymous said...

mengong la ko nyah..
y la u go post here..
shud hush hush..
malu tahap buang negeri ok.. aku pun rasa mcm tu, dia ni hot hot chicken shit je.. x serius, nak testing je..

kupu-kupu biasa said...

hahaha.. nyah.. bertenang.. bkn org tau pon sape.. bg sini no plat kete dia biar aku kasi ukir grafiti bagai.. hehehehe...