Monday, July 5, 2010

Gua dalam Delima..

ye.. gua x salah eja.. maksud pon lebih kurang sama... gua dalam dilema dan delima... dilema sbb gua xtau camne nak explain kat org yg gua dah x kawan lg dgn besfren gua lepas dia kawen.. tiada phone call.. sms.. mms.. vid call.. YM.. IM.. email atau ape2 lagi method kuno dan canggih...

terkilan sebenarnya... kawan dari darjah satu.. sekarang baru gua paham nape org selalu kata perkahwinan itu satu titik pengakhiran dan permulaan... tp mungkin dia ade reason dia tersendiri... ahhh gua malas nak pikir... baik gua sambung main game.. hehehehe


neway gua harap kawan gua berbahagia.. dan gua harap nanti bila2 gua kawen, hidup gua x banyak berubah... gua still kawan yg mereka ble harapkan... gua still anak yg bertanggungjawab... gua still gua... yg berbeza cuma gua dah berteman.. amin...

**gua dalam delima sbb gua pki baju merah... hahahahahahahaha

5 comments:

zulfadzly said...

beb..ko tau mana nak cari aku kan? jgn risau..aku x kawen dlm masa terdekat ni..lebih tepat lg 10 tahun akan datang..hahahahaha

kupu-kupu biasa said...

ko pon hilang timbul je kat fesbuk tu... oww lupa tepon ade... hahahaa

ko nak promosi diri ko single ke ape ni?.. hehehe

zulfadzly said...

ahahhahaha..lebih kurang la..

BISKUTMARIE(",) said...

dorang tak lupekan lu, tapi dorang xder mase untuk bersosial bt mase terdekat...
tgh honeymoon beb..
lu kena paham...
upload sket muke teman lu...
bran...?

kupu-kupu biasa said...

masa terdekat?.. masa terjauh lepas tunang pon xde masa nak lepak dowwhh..

gua xde hal nak letak pic.. tp nanti kantoi lah gua pemilik blog ni.. hahahaha...