Tuesday, September 14, 2010

Catatan raya..

xde ape nak catat..

sejak 3 jam yg lalu gua taip pastu gua padam.. taip lagi.. padam lagi.. taip semula.. padam semula..

mungkin sebab tahun ni xde cerpen pendek cam raya tahun lepas kot.. last year ade gak kisah telenovela raya... thn ni suram sikit.. pelakon lelaki dia x berape nak ade lah tahun ni.. gua rasa diaorg x balik kampung kot... mamat2 manesss nak menyerikan raya gua pon xde nak lalu lalang umah atuk gua tahun ni.. cam ramai2 dah pakat xmau jadi lead actor telenovela gua plak.. alaaaa bukan gua reveal nama pon...




MACAM2 CHERITA SEPANJANG RAYA

**Dialog kazen gua: "Wahhh.. Avril dah pandai pakai tudung siot.. terharu gua.. dah x ganas...".. Panggggggg!!! satu tamparan padu dengan kadar smash-an helikopter gua hadiahkan utk kazen gua... panas je telinga gua kena herdik kazen mazen bila gi beraya dgn diaorg pki tudung.. macam lah pagi tadi x dgr atuk gua buat kuliah subuh live kat telinga gua sbb x pki baju kurung... kot iye nak orang tua tu bertaranum plak kat telinga gua sbb x pki tudung plak... balik umah kang gua Avril balik lah..


**gua nak padam entry ni tapi malas.. later2 ah.. gua nak tido.. sok keje.. ye kengkawan gua dah start keje...


**tahun ni org kampung lupa nak tanya soalan cepu emas "Bila nak kawen?".. yeeaaahhhaaaaaaaaaa.... padahal gua dah sedia jawapan dah..

apa jawapan gua nak guna?

"Saya lesbian makcik.. xleh kawen sesama perempuan".. hahahahahaahhahaaha.. (amaran keras: gua lurus ye.. ni alasan semata.. jgn plak nanti kuar spekulasi bukan2.. cukup lah backstabber gua je sebar fitnah pasal gua..

**Gua baru tau Chekodok rupanya jantan.. hahahahaa.. mana ah gua tau kucing jantan pon ade "Nenen".. gua igt betina je.. kawan gua pakar kucing, dia yg bgtau.. perghhhh nasib gua x kawen kan kucing gua dgn kucing Zul.. kalau x Gay kucing gua.. tapi kucing si Zul pon dh arwah..

3 comments:

zulfadzly said...

kahkahkah..siot lu!! x pasal2 kite menghalalkan hubungan gay diorang!! cekodok kene tukar nama lah..

BISKUTMARIE(",) said...

lu ni cite pasal kawen je, citer pasal kucing pun nak ade cite kawen...
mcm tak sabar nak kawen je...?
jgn lpe ajak gua, gua bagi present buatan kaki ikhlas...

kupu-kupu biasa said...

zul.. serious aku igt dia betina.. hahaha.. so bukan salah kita lah... lgpon cekodok dh ade gf dh.. kucing parsi kwn aku.. perghhhh taste xmau kalah..


biskutmarie.. banyak lah lu.. bukan gua yg nk kawen.. kucing gua.. hahahaha.. tp x kesampaian, jantan rupanya.. gua lambat lg.. tunggu calon..