Friday, January 1, 2010

Gua nak pindah!!

gua dah fedup!!

apa nak jadi... jadi lah...

memandangkan esok negeri gua keje and x terlibat dalam peng-cutian new year, gua cadang gua nak pindah ke negeri lain... tapi utk sehari je sbb awal ramadhan negeri gua cuti... hehehehe...

**laaa dah new year dah rupanya... blog gua pon dah 100 entry dalam tak sengaja nye tu.. isshhh isshhh isshhh... terer gak gua buat blog... padahal asalnya dulu cuma nak mengutuk ex gua je... hahahaha... terima kasih atas sokongan padu korg ye..

**hati Barbie gua telah dimiliki sempena tahun baru ini.. dengan ini gua meng-kompem-kan gosip2 liar diluar sana.. yee.. gua dah ada pakwe.. nama dia Dong Hue.... hehehehhe... manessssss yg teramat orgnye... alaaa dia penyanyi kumpulan Super Junior M... gua baru berkenalan je dgn dia ni.. kawan gua yg kenalkan... huhuhu... dari mata turun ke hati dan kemudian ke kelenjar yg lain... gua dah jatuh cintaaaaa... owww pic dia later2 gua paste kat sini ye coz gua x reti nak add pic bila dah tulis byk2... last time gua try, gua terdelete suma entry yg gua dah type... dammittt..

**azam tahun baru gua thn ni sama macam tahun sudah2... gua berazam untuk MEMPUNYAI AZAM... hahahahahahaha.... serious beb... gua tak ber-AZAM langsung b4 this.. so itu permulaaan yg baik tu... gua berazam untuk ada azam tahun ni... tapi sampai skang gua x sure apa yg gua nak AZAM kan ni... adakah ini bermakna gua perlu start mencari pakwe bernama AZAM?... hahaha... Azam oh Azam... dimanakah kamu?.. ehhh xleh... xleh.. kang marah lak pakwe Korea gua tu.. hikhikhik... sumpah gua tergedik2 skang ni...

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

gua tolong lu bgi azam....
azam lu tahun ni CARI CINTA...
amacam...??
ok..?

kupu-kupu biasa said...

ok gak tu.. tapi lagi cara kalau lu aje yg tolong gua cari... hahahaha..