Tuesday, February 23, 2010

Catatan si Avril..

**gua baru tau yg kalau org komen gua kat sini gua ble link kat email... hahahahahaha... serious gua lubuk part IT ni... esok harap ada org komen so that gua ble bace menerusi email and sah2 gua tau lu komen entry mana... yeahhhh... (Biskutmarie, semalam lu ade komen kan?.. lu komen entry mane wei?... serious gua blur ms bace.. tapi gua dah approved dah..hehehe)

**mesti ramai yg tertanya2 nape gua x follow blog ramai org walaupon gua selalu bersendaloka dgn dia kat sini kan??... jawapannya mudah... GUA TAK TAU CAMNE NAK MAIN FOLLOW2 NI... kengkadang kalau menjadi gua ter-follow blog org tu.. and ada gak yg gua nak follow, gua click2 x kuar ape plak... pastu yg gua x berkenan tu plak sibuk invite2 suruh follow... hahahaha... so sape nak ajar gua ni??..

**gua selalu tulis "sama2".. "komen2".. dan sebagainya dgn angka "2", camne nak jadikan dia number "2" yg cenonet nak menunjukkan ayat tu ulang dua kali ah?.. serious gua x reti...

**gua dah tau guna mesen fotostet kat opis =) bangga siot...

**ade sape nak bgtau gua x keberkesanan nuffnag tu?.. coz sampai arini gua x paham bentu ape... hahaha...

**camne nak link video youtube kat sini ah?.. aritu zul ajar tapi gua x ingat...

**cita2 nak bela kekura x kesampaian... bapak gua cakap gua nak tanggung diri sendiri pon terkulat camne nak bg makan kekura kang... so subsidi kekura gua ditarik balik... kena tunggu persidangan akan datang... haaisshhh..

**lately ni gua x banyak cite nak bgtau.. sebab gua rase gua idup dalam hari yg sama setiap hari.. rutin x berubah.. either gua lepak bersahaja kat umah (walaupon waktu pejabat)... atau gua lepak bersahaja diopis (waktu pejabat gak)..

or gua keluar gi site pagi and lepas lunch time gua main game sampai pengsan sementara tunggu kol 5... rotate lah mane yg patut... pusing2 gitu je keje gua...

agak2 bosan gua masuk opis pagi kol 7.45.... gua bfast... gua balik tido.. lunch time gua dtg balik... or pagi ade org cover gua... gua dtg opis lepas lunch utk main game pastu kol 4.55pm gua dh terpacak dpn punch card machine tu... amacam relaks x keje gua?.. keje gua perlukan ketangkasan dan kecepatan je... cepat lu settle keje cepatlah lu rehat.. so alang2 gua insomnia, gua buat keje tgh mlm... so esok gi keje part gua suma dh settle.... hahahahaha...

tapi paling bangsat bila dh berjaga malam buat keje and esok bila gi keje dapat tau system bangang tu reset and suma keje mlm tadi tu terpadam sendiri... damnnn..

5 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

lu mmg sengaja delete komen gua...
hampa hatiku...

beb bile nak tengok bola dgn aku...?
ko kan suke tgk bola...
huhu...
:D

kupu-kupu biasa said...

serious beb... gua x delete... gua x dapat cr mane komen lu... gua cherish kot suma komen lu... perghhh ayat... hahaha

bola?.. aritu man utd kalah gua dah malas nk tgk... tapi klu lu ajak gua on je... ajak sekali kawan2 lu yg maness sorg dua..

lu suka kat gua ke?..

BISKUTMARIE(",) said...

pergh, lu punye statement...
mau ramai yg bergosip-gosip liar...
jgn beb...

mmber gua mmg ramai yg manes² mcm gua..

*lu pun peminat MU ke..?

Akif Mazlan said...

buta IT?
gahahahha,,,
banyak tipu kan dlm entri kali ini,
hahaha

kupu-kupu biasa said...

biskutmarie..
ape adehal... gua yakin xde org pertikai sbb peminat2 lu x bace blog gua ni ha.. diaorg dh blacklist siap2.. hahaha..

ha ah... minat yg teramat... sejak zaman cantona.. perghhhh... mantap ahh zaman tu... zaman ni pon mantap... tp sejak dah tua2 ni dah x larat nak berjaga mlm tgk bola sensorg..

akif..
apa yg gua tipu?.. gua jujur bercerita ni.. mmg buta IT.. tgh cuba mendalami lagi.