Tuesday, February 2, 2010

Pembubaran..

Dengan dukacitanya gua umumkan berita tergempar ini.. gua dah xde pilihan.. gua tgh mereng ni so maybe keputusan ni kurang tepat tapi ape adehal, korg kan ade utk sedarkan gua.. hahahaha

Gua bukan nak bubarkan blog... gua nak bubarkan identiti blog gua yg terlalu berahsia ni... gua igt nak expose diri gua sikit2 kat sini... gua tau selama ni gua banyak sgt berahsia sampaikan gua xleh nak reveal ape2 pasal gua.. gasak lah.. gua pon dah nak kena buang keje dah pon... gua tgh mencari keje skang ni.. so sape2 yg baik hati nak tawarkan gua keje halal yg dapat tolong gua settlekan hutang2 tetap gua seperti kete, ptptn, broadband, bil tepon, minyak dan mak aiiii sumpah banyak gile utang gua sebenarnya... dammnnnnn!!!!!..

So sebagai permulaan , gua nak mintak tolong korg inform gua ape2 keje kosong utk gua.. gua sebenarnya ada degree.. tapi keje je mcm haram.. so bantulah graduan macam gua yg rase tertipu ni...

And gua mintak tolong korg jgn lah buat lawak bangang kat entry ni... gua seriously tgh depresi ni.. ni serious okie..

3 comments:

Pepatung Mematung said...

better jgn reveal... keadaan kau nih cam sementara jer beb... tapi terpulang ler.. ape-ape pon aku sokong jer...

ler kau ader degree rupanya... kau amik course aper dulu?

ezam said...

bawak2 bertenang..cube carik via job agency..like jobstreet..saya pon tgh usaha nk tukar keje gak nih...

kupu-kupu biasa said...

pepatung.. kelab ape yg ko nak?.. kelab colgate?

course aku dirahsiakan... harini aku jadi perahsia balik... hahahaha..

ezam.. thanks... dh.. x terkira dah application.. semalam dh bincang dgn parents, diaorg dh bg green lite utk blah.. hhmmmm... serious depressing sungguh ektiviti pencarian kerja ni..