Saturday, February 5, 2011

dia dan kamera nya..

tadi ada buat family re-new-an... hahahahaha... keluarga S..

gua dok tepi collect dosa gelakkan org... gelihati dgn perangai masing2...

gua x pasti keluarga lu camne... tp keluarga gua... (makcik2 and pakcik2 sedara n tok2 sedara bagai) selalu berperangai gini..

1. Suka tanya soalan bizi body... nak tau pangkat kat opis ape... jawapan gua?.. gua cakap gua artis... sain memanjang... ehhhh x caya lak dia... dammittt

2. Suka keluarkan gadget2 mahal... camera dslr suma... amik gambo pung pang pung pang... tapi bukan nak upload pon... sekadar nak tayang camera je... kimak bukan perangai mereka??.. hahahahaha... setakat tayang dslr gua x heran lah bai.. zaman skang ni budak x habis blajar lg pon dh ada camera gitu... gua pki camera henpon oldskool relaks je... upload lagi you.. hahahahahaha

3. Suka up kan anak dia.. suruh mak bapak gua didik gua adik beradik mcm mana dia didik anak2 dia... masaelah nya, anak dia suri rumah and opis boy... perlukah parents gua ikut cara didikan mereka??..

4. Suka tanya soalan bila nak kawen.. (zul.. i feel u... aku pon kena tadi... tapi bak kata ko, x elok lempang... takut dia guna cara halus... hehehehhe).. eeeiiii makcik... gua kawen ke x ke ape lu kisah?.. ada gua mintak lu jadi pengapit ke??..

5. Sibuk tanya alamat opis... elehhh gua dh paham sgt... lu takut gua reka cite gua keje kat situ kan?? kan?? kan??..

6. Datang melenggang.. komen banyak... padahal sesen pon x contribute.. enjoy sudah..

7. duduk xnak berganjak.. cop meja siap2.. lu igt tuan rumah tu bibik lu ke nak hidangkan suma..

8. gah kan diri.. up melambung.. cite yg dia dh berjaya... ada gua kesah??.. setahu gua , gua baru je terserempak dgn lu jadi salesman kat kedai barang exercise... camne lak tetibe lu kata tu kedai lu sedangkan owner tu kawan bapak gua???... cuba cite... cuba cite.. cuba cite... hahahahahaha...

9. oww ni blom masuk kisah anak2 mereka yg siap berdandan mengalahkan nak gi dinner or function kat hotel mewah... lentikkkk!!...... bulu mata... hahahahahaha...


arrgghhhh bikin gua panas je... last2 gua balik umah.. tgk tv.. main cocok2 cekodok.. lagi best..

7 comments:

zulfadzly said...

alah..ko percaya la ckp aku..dslr tu beli kat seng heng..hutang 36 bulan..trust me!! dlm 10 yg aku jumpe 8 drpdnya adalah begitu..hahaha..

soalan nomor 4 tu aku dah hurai dgn terperinci dlm meeting tergempar kita td..mmg x elok dilempang..diorang ada saka,pelesit bagai..kite diam jer..kite kan artissss..eh, pulak? hahaha...

kupu-kupu biasa said...

zul... hahahahaha.. klu kite artis ko nak jadi artis ape?.. aku nk jadi pornstar aku igt.. hahaha.. xmau kalah.. nak x-rated aje.. hehe..

zulfadzly said...

ok..aku setuju..jd pornstar lebih mulia drpd jd hajwan hali. 24 jam dok menganjeng org jer..bajet dia lah bidadari sorga..maksum sentiasa..

astopirulahalajim...

hahahaha..

kupu-kupu biasa said...

wahh.. camni aku ble start cari kasut bulu2 ropol2... cuma underwear maybe xde saiz.. byk selit2.. hahahahahaha.. mcm haram..

zulfadzly said...

wehh..tu barat sgt..kite bt jer versi malaysia..pakai baju skolah..yg penting, dekat kebun sawet!!

BISKUTMARIE(",) said...

betul xnak kawen smp nak jd pornstar...
adesss....

kupu-kupu biasa said...

biskutmarie.. abis lu xnak kat gua.. gua majuk ah bawak diri... hahahahaha