Thursday, February 17, 2011

mencarikan jodoh..

perghh gua dah jadi match maker tetibe.. padahal diri sendiri masih single mingle.. hehehe.. (tektik promote diri selagi boleh)..

gua harap ada lah yg sudi dan berkenan dgn dia ni.. biarlah gua terangkan serba sedikit tentang dirinya..


jejaka tampan ini gua kenal baru2 je.. rapat ah gak dgn gua..

tinggi:
boleh lah..

panjang:
.. errr abaikan.. ini mcm berbau lucah... hahahahaha

perangai:
x tentu.. kalau sopan dia sopan.. klu time naughty tu ble thn juga..

umur:
gua x berapa pasti tapi dh baligh lah.. kengkadang tabliq skit coz dahi dia kengkadang hitam.. hehehehe...

hobi:
memburu belalang

makanan feveret:
char kueh dan london roll

minuman feveret:
air suam

pekerjaan:
body guard.. dan model sambilan

keluarga:
anak last..

bad habbit:
suka jilat jari

benci:
bunyi mercun

binatang peliharaan:
ikan koi

tempat tinggal:
studio apartment



so amacam??.. ada yg berkenan?... dia ni dah miang sangat nak berumahtangga.. gua dgn dia mcm adik beradik so xleh kawen... yuckkss...


owww lupa lak nak bgtau nama..



nama dia..



C.E.K.O.D.O.K..... cekodok... hehehehe..



ini pic dia..


muka jakun tgk kamera... mcm x biasa konon..


ngantuk sgt dh tu...



dia rasa dia hot.. gedik bukan?



gosok mata.. masuk habuk katanya...



so sape2 ada kucing betina cun nak kawenkan dgn cekodok sila kontek gua disini... hahahahaha...

5 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

kawenkan die dgn tikus kat kedai mamak area umah gua nak...?
kasi kacuk...

pingu_kecik said...

adoilah..kucing aku pn jantan!
ish2..baru engt nk dpt menantu mate kacuk..keh keh keh..

kupu-kupu biasa said...

biskutmarie.. ape ke dengki sgt lu ni... hehehe... tikus kat kedai mamak tu besar dabak dr kucing gua.. mau ditelan hidup2 kucing gua nanti... hahahaha..

pingu.. hahaha.. kacuk ke mata gitu?.. aku slalu igt dia cacat.. tapi kucing aku kata dia x cacat.. ble gitu?..hahaha

zaira fitrah said...

kahkahkah.. kelakar la nm kucing tu. cekodok.. msti blh konpius dgn cekodok pisang. mata cekodok unik la. sbelah biru sbelah hijau kn. camera trick? ke mata sy ni ada msalah rabun wrna? huhu

kupu-kupu biasa said...

zaira..hahahaha... xde nye nak camera trick... cekodok mmg kaler mata gitu.. klu x, mmg x merasa lah dia nak duduk umah ni klu x unik.. hehehe...