Wednesday, February 23, 2011

Sweeeeettttt...

malu nak cite... tapi nak cite gak... lu org kena tau ke-sweettttt-an nya.. hehehe

ada org dedicate lagu "Just the way u r" -Bruno Mars... kat gua... yes... dedicate lagu tu kat gua... tetibe kedengaran unggas berterbangan... (serious gua xtau unggas tu ape)... hahahaha...


indahnya dunia... x sangka ada org rasa gua cun... bukan sekadar terawang-awang sahaja... malah ini juga telah terkasim-kasim... hahahahaha


sape dedicate?..


lu rasa sape je yg gila enough nak dedicate kat gua?.. cuba teka... take turn plis...


haa.. awak yg pakai baju cekelat tu jawab dulu cepat...


SALAH....


jawapannya... hehehehe...













Gua lah org sweeettttt tu... gua dedicate lagu tu utk diri gua... hahahahaha.... sweeet kan gua??.. hahahahaha.. cam haram...


**cekodok dh lari rumah... dah jumpa tuan baru barangkali... tadi gua tgk kain baju dia suma dah xde.. smart heart dia pon dia bungkus sekali... vavi... dasar tanggang.. dia ikut kucing jantan sebelah simpang sana... masalahnya dia pon jantan... dammnnnnn... kucing gua gay rupanya... arghhhh sure nak pindah Jalan Susur lah tu... hahahahahaha

5 comments:

miss cendawan said...

ohmaigoddd ! suweeeeet nye ..
sungguh la .. tetiba gua rasa kesian dkt lu ..

kupu-kupu biasa said...

kesian kat gua?.. kenapakah?.. hehehehe... x salah kan dedicate utk diri sendiri.. coz klu org dedicate kat gua sure gua gelakkan dan rasa dia gila... hahahaha...

miss cendawan said...

kalau MR yang dedicate lagu tu untuk lu ..
adakah lu rasa beliau gila ?
hahaha..(soalan mintak penampa)

kupu-kupu biasa said...

hahaha.. ha ah.. gila.. apa jadah dia nk bg gua lagu ni.. gua bukan awek dia pon...

neway gua x rs dia nk dedicate lagu dh... last time dia dedicate gua x memberi respon.. gua senyap je.. hahahaha.. reason? dia lelaki ke 3 dedicate lagu tu kat gua... "i live my live 4 u".. apa ke gila tu namanya?

Jali said...

hahaha..... terkena da...