Monday, August 17, 2009

Cari Jodoh - Wali Band... sgt cara doohhh..

video

Aduiihhhhhh... siot betul... robek jantungku dengar lagu ni... makan dalam tu... fine makan dalam lagi saving dari makan luar but seriously terasa... huhu... tapi agak catchy ah lagu dia.. neway mmg ble relate sgt dgn lagu ni... coz ada one point tu bila aku dijemput ke kenduri kawen like 5 jemputan dalam sebulan... haaa masa ni lah aku rasa cam nak teriak mintak tlg org carikan aku jodoh... hahaha... coz nanti bila jejak je kaki kat kenduri sure kena soalan cepu emas "kau bila lagi nak kawen?".. bongek gonjeng.. sensitip dohhh isu kawen ni... ciissss... next isu pls...

3 comments:

Pepatung Mematung said...

agak cilake lagu ni.. tapi best.. hukhuk.. u feel me girl.. u feel me... tidak semena2 gua sedih plak x kawen lg... hahaha..

kupu-kupu biasa said...

bongek gonjeng.. ehehehe..

cik chummie said...

one of my fav song..so related.....bikin sedey..'kerna cuma diriku yang x laku2..."..its so me!!