Saturday, April 24, 2010

Tinggal lah gua...

selesai sudah lagi sorg besfren gua kawen.. dan seperti yg telah di war-warkan, ex gua datang majlis tu... and of coz terserempak dgn gua... tapi yg paling gampang dia bawak awek baru dia... kalau kiraan gua betul, ni awek dia yg ke-12... coz gua gf dia nombor 8 dulu... agak kimak coz berkepit sakan... peliknya gua x sedih tapi gua marah... marah sbb dia x hormat perasaan gua sedangkan baru bulan lepas dia dok pujuk gua balik dgn dia bagai... siap kata gua gf terbaik dia ah ape ah... kimakkk... kimakkk...

and gua xtau nape photographer kat majlis tu suka curi2 amik pic gua... dia igt gua x nampak agaknya.. candid konon... gua ni siap tahan nafas nak kasi perut nampak kempis... hahahahahaha

gambar hantaran yg gua buat tu gua malu nak tunjuk... nanti2 ah gua upload.. coz pengantin kata kat gua dia punya alas dulang kaler cream and nak gua but hantaran kaler kuning... suma dah cun dah gua buat tapi tetibe masa gua dtg majlis gua rase nak pengsan bila alas hantaran kaler kuning pekat and hantaran yg gua gubah tu sia2 coz tenggelam habis... agak huduh... gua agak kecik ati... bazir gua x tido malam buat bila tgk hantaran gua jadi gitu... (sori gua amat terkilan sbb masa mula2 bincang tu serious kata alas kaler cream putih.. gua dah budget hantaran gua naik mencapap sbb kuning pekat tapi.....)..


cucuk sini untuk lihat blog gua lagi satu yg gua dh upload pic mengguris jiwa gua tu...

4 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

nape lu nak marah die...?
lu lupekan jela die tu...
bek lu cari kebahagiaan sendiri...

*kadang² ssh gak nak lupekan bnde yg da lepas, haih...

kupu-kupu biasa said...

mmg susah nak lupa... kadang2 rase mcm dh lupa tapi kenangan tu adakalanya melempang2 hati ni utk igt... hahahahahaha

ice said...

eh cik kupu2 wat gubahan sendiri ye?..
de bakat terpendam ek! btl lh warna kuning pekat sgt menyala2 kuning nye. tak pelah. still nampak gak gubahan cik kupu2 tuh. :)

kupu-kupu biasa said...

ha ah... thanks eh... huhuhu.. tu ah x naik sgt.. dah lepas... so kena terima je hasil yg x semegah mane tu... huhuhuhu...