Sunday, March 7, 2010

Apakah??

Logik x kalau gua katakan laptop gua ni laptop yg lahir kat obersea dan sedang mengalami perubahan latitud dan maknitud yg ketara??..

gua dah naik bingit dah ni... bila pakai waktu siang, dia punya lembab nya bukan main... cepat betul teperature nya naik..... mcm demam kepialu dah gua rase laptop ni... tapi bila malam menjelma, sejuk semacam dah... laju je... gua tgk youtube pon tenang and tanpa gangguan... gua rase laptop ni saje nak mendera gua utk stay up malam study... kalau siang dia suruh gua tido je agaknya xyah buat keje and xyah buat research.... hhmmm.... ada sape2 nak hadiahkan gua laptop baru x?


**skang laptop gua dah pandai buat lawak.. gua tekan ape pon dia xnak respon... bila gua click shut down, dan2 tu dia terus pop out semua yg gua click td.. main cak2 pong lak dia.. manja lah tu konon..

**nanti igtkan gua ye nak buat entry pasal "tanda2 kekasih anda dah ade org lain"... gua takut lupa... maklumlah, byk lagi video kat youtube tu yg gua x habis tgk.. and kalau gua lama sgt x letak entry tu maknanya gua xde idea... hahahahaha

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

agak² la tengok porno...
ish, ish, ish...
xelok la lu ni....

kupu-kupu biasa said...

porno tang mane dowh... gua tgk cite korea... youtube ble tgk porno?.. awat gua xtau?.. hehehe