Thursday, March 4, 2010

zaman silam..

zaman jahiliah gua dulu... Bila skandal gua tanya nape gua suka kat dia, gua akan bg jawapan standard je... x modified... suma sama je... gua jawab "sbb awak suka saya"... hahaha... selalunya diaorg x cakap ape dah.... tau2 ade yg merajuk.. gua x berapa paham pon nape perlu merajuk..

then, beberapa tahun lepas, gua tanya ex gua... nape dia suka kat gua, dia cakap "sebab awak suka saya"... sumpah rase macam haram dowhh..... rase macam x dihargai and rase macam dia x bagi gua jawapan yg sempurna... then bila pikir2 balik... agaknya camni perasaan mereka2 yg dapat jawapan ni dari gua dulu... hehehehe...

kesimpulannya, kalau lu xnak org buat kat lu mcm tu, lu jgn buat kat org lah.... tapi yg gua heran tu, nape ex2 gua yg perangai cam haram jadah suma tu xde plak org nak balas balik kat dia... diaorg cam terlepas je dari disakiti... hhmmmm.... maybe belom masenye kot... tetibe gua excited lak nak tunggu diaorg merana cam gua dulu.... hehehe...

4 comments:

Red Bloodx said...

Berdendam xsemestinya hati kita akan puas. Haha.. lu punya otak ade skit mereng la. Mesti ade pepe yg lu buat msa lu dgn ex lu dulu.. lepaskanlah masa yg dulu tu. Hidup baru cara baru. Enjoy la dgn masa yg ada skang ni beb.

Beb. apa yg lu mimpi pasai gua? Hahak!

kupu-kupu biasa said...

oiisshhh.... xde jadahnya gua nk buat ape2 dgn ex gua.... lu nk bapak gua bace talkin ke kat telinga gua yg x berape capang ni?... hehe...

part mereng tu gua xleh nak kate ape.. coz mak gua pon dh akui kemerengan gua sejak kecik lagi... hehe

gua mimpi lu bersih je... kering... gua tgh borak dgn satu mamat kacak, tetibe ada mamat yg gua x kenal (which is lu) lambai kat gua... gua then lambai balik sambil angkat dagu ala2 tgh ckp whutzzupp... pastu gua terbangun... pastu gua online nampak komen lu and pic lu.. serious terkejut...

Red Bloodx said...

pergh. gila babeng la lu punya mimpi. Xde maknanya dgn mimpi lu tu even gua leh masuk dlm mimpi semua org pon. ahak!

Ahak!. lu ni asal org utara gak kan? mcm gua.

kupu-kupu biasa said...

gua ade ciri2 org utara ke?... ketara sgt ke?