Tuesday, March 30, 2010

Zara oh Zara..

tadi sedang gua menikmati tido petang yg enak ditemani bunyi ujan mencurah2, tetibe gua dapat panggilan tepon.. maklumlah gua ni kan skang dah jadi penasihat/kaunselor percintaan.. huahuahua...

neway, panggilan tepon cam cemas je bunyi.. mau x cemas.. gua letak ringtone jaws... hehehehe.. kawan gua Zara call.. lama dah x borak2.. gua xde hal nak layan borak since bil dia yg bayar, bukan gua.. hehe...

Zara cerita kat gua pasal dak opis dia ni.. mamat ni caring betul dgn dia.. segala masalah Zara dia tau.. dialah pendengar setia dan sentiasa ada utk zara.. pendek kata dia ni mmg memahami ah.. tapi tu pendek yg kata ah.. panjang kata ape mana gua tau.. coz gua sedang2 je... hahaha..neway, zara ni kompius.. mamat ni sebenarnya suka dia ke or sekadar nak buat dia perasan... since diaorg dh rapat dekat sethn dh.. tapi laki ni mmg xde gf and masa dia hanya utk Zara je..

Nasihat gua pada Zara cuma satu.. Xde jadah laki nak bazir masa.. bazir telinga.. utk dgr masalah bangang korang or cerita2 sengal korg klu dia x betul2 suka kat korg.. Lu igt best ke dgr masalah or cerita girl yg kengkadang merepek ni?.. tensi tau x.. klu x betul2 suka xde maknanya mamat tu nak dgr.. and bukan sekadar dgr, mamat ni siap ble igt lagi ape yg Zara pernah cerita kat dia...

reason nape dia x reveal nape dia suka and nape x ajak kapel senang je... maybe dia x yakin lu akan terima dia... dia lagi rela jadi kawan and dapat hang out dgn lu selalu dari jadi org yg minat lu, and lu dah tau and lu pon menjauh diri.. and maybe sbg kawan dia dapat lebih buat lu bahagia and selalu gembira... lu pon xkan titiskan air mata sbb dia... so dia di kawasan yg selamat...


**tetibe gua jeles sama Zara.. coz jarang ada guy igt apa yg gua pernah cite... sampaikan bday gua pon ada yg x igt... damnnnn...

**and gua juga sgt mara sama Zara... nape lu kacau gua tido?.. lu igt senang ke gua nak sambung lakaran peta Asia kat bantal gua??!!.. seni tu beb... seni...

**neway, kepada Zara, mamat yg suka lu tu ada abang x?.. gua single.. hahahahaahaha

**pembetulan skit.. x semestinya lelaki kawan dgn perempuan nak bercinta saja... tgk pada situasi... gua xleh nak cite suma apa zara ckp and apa mamat ni dh cakap kat gua... so sbb tu gua berani ckp mamat ni suka zara... and memang x salah lelaki kawan dgn perempuan tanpa niat lain... gua ni besfren hampir 70% lelaki.. hehe.. (amacam zul?.. statement aku ok x?)

3 comments:

ezam said...

mahal kan rege baju2 kat ZARA tuh..

deswai saya beli bandel aje...


eh related tak????

kupu-kupu biasa said...

ezam... x berape nak related lah.. xkan awk nak sy tulis nama penuh dia lak... ok lah utk mengelakkan kekeliruan dgn ni sy umumkan nama dia Siti Zahra Aisah.. amacam?.. eh mane pegi lama ilang?

BISKUTMARIE(",) said...

lu ni cakap mengalahkan dato fadzilah kamsah la...
lu ni dah saing² penasihat PM ni...
bangge gua dgn lu...
fuh....