Monday, March 1, 2010

Pukul 3 pagi..

Ok fine gua tipu... skang dah kol 3.40 pagi dah pon... (masa gua start menulis lah kan... tapi skang dh 4.01 am) gua x tido lg... layan Meteor Garden kat Youtube... nk bli DVD x berape nak mengizinkan plak belanjawan Mac 2010... siang gua xleh tgk coz byk sgt ektiviti santai kat kerusi shopping mall...

Heran x gua x tido lg?.. ke korg mmg dh jangka since gua insomnia?.. hahahaha...

Mulai hari sabtu haritu gua dah xgi keje... (gua keje x tentu hari.. ahad pon keje.. pundekkkss).. gua akan bercuti panjang hingga Hari Tua gua berlalu pergi.. gua x suka publisiti murahan ber-surprise2 party bagai or surprise lunch treat or whatsoever.. so dr mengelakkan gua menempeleng org, baik gua dok rumah layan DVD... errr... tapi sebelum tu gua kena settlekan jahit langsir mak gua dulu... ye... jahit langsir... serious gua x tipu... mak gua bg gua mesin jahit utk sambutan Hari Tua gua tahun ni.... lu terkejut??... gua lg terkejut... gua igt dia nk bg gua jam tangan ke.. duit utk masuk kat ASB ke.. hamster baru ke... jack parcell baru ke (since dia gi buang kasut jack gua dgn alasan kasut tu dh nampak buruk.. buruk tu bukan kah sempoi dan vintage????).. neway... gua tetap berterima kasih... tapi gua igt gua nk kena masuk kelas menjahit dulu... serious gua xtau camne nak guna mesin tu.. tapi sebelum tu gua nk kena blajar memasak dulu... coz bapak gua hadiahkan gua oven.... hahahaha... gua x berape paham motif diaorg ni... tapi gua mcm dah ble agak je adik and and abang gua nak bg gua ape.... sure Apron.. kan?.. kan?.. Kan?...

**gua mmg x suka surprises... but gua x halang kalau korg nk bg gua prezen... alang2 tu baik gua demand... ni list benda yg korg leh bg gua.. hahaha

1. kasut jack parcel kaler biru or turqoise or grey... yg kulit lg cara
2. tickle me elmo... comel dowhhhh
3. sun glass rim putih.. hehehe... baru nampak korean...
4. blanja gua makan kat seoul garden..
5. bg gua calon suami ble?
6. kerja kosong..
7. jam tangan.... gua suka... xtau nape..
8. blanja gua potong rambut kat salon... coz gua x gunting rambut lama gila dh... panjang dh melebihi bahu dekat 30cm dr aras bahu....
9. selipar toilet kaler2.... gua xnk brand sin tat sing...
10. hmmm... nanti ah gua pikir... tetibe gua ngantuk plak.. hehehe...


**pumpkin thanks bg aku handbag... aku x sure bila nk pakai tapi akan ku pakai juga suatu hari nanti... sayang lah pulak.... hehehe

1 comment:

BISKUTMARIE(",) said...

kalau gua, gua mintak tv 42 inci, set kroke, public phone, mesin ATM, dengan BMW X6..
baru true..
:D