Friday, March 26, 2010

Provokasi yg bodoh..

Gua xtau ah lu camne... tapi dulu masa zaman gua tgh belajar, roomate gua yg tgh kemaruk bercinta ni suka buat benda yg agak sengal...

Bila dia gaduh dgn bf dia je, dia suka sms bf dia dlm nada provokasi seperti "I Hate u".. "I Gave up with us"... ni baru 10% dari ke-bangang-an dia...

langkah bangang seterusnya ialah dia akn tunggu bf dia reply msg provokasi tu... roomate gua tu x off henset pon... tapi dia silent-kan henset... x paham ape motif... tapi mata dia x berkelip tenung henset ... ni dah masuk 50% bangang....

langkah bangang seterusnya, bila tiada respon yg dia nak.. dia akan call and cari pasal lagi... hahaha... ni dah kira 80% bangang...

x ke pelik.. marah tapi at the same time mengharap org tu balas msg dia... kengkadang dia off henset semalaman... tp bila dia on balik the next day dia mmg mengharap ada msg masuk kate ade mscall dari bf dia or msg dr bf dia... lagi byk mscall masuk lagi dia suka dan teruja.. rase dihargai... mcm haram.. off henset tapi mengharap bf dia call... hahahahaha..

Kesimpulannya org bercinta ni pelik2..

lagi 20% tu gua simpan untuk diri gua... sebab gua pon pernah buat benda bangang ni... hahahaha... saje nak amik perhatian ex gua mase tu tapi syg, ex gua tu suma mcm haram... buat ah provokasi camne sekalipon... xde nye dia nak layan.. dia igt gua buat lawak... cilake...

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

mesti lu msg pastu ckp lu masuk hospital, ICU..
padahal tak pun, cume mengharapkan ex lu tu call lu balik..
kan, kan...?
hahahaha....

kupu-kupu biasa said...

x pernah lagi gua buat taktik tu... sbb gua takut nanti jadi betul2... hahahaha... gua dah merase masuk spital... x best dowhh... idea lain plis... hahaha