Friday, January 22, 2010

kak jenin yang syok sendiri..

hari ni gua dikejutkan dgn berita sensasi... kawan gua suruh gua tgk status FB kak jenin.. gua xleh tgk coz gua dah reject dia siang2 lagi... klu approved camne gua nak kutuk dia.. hahaha..

neway.. ni status dia hari ni

"Wlu pn da kawin masih ada peminat misteri...Pening2...Jgn layan sudah...."

hahahaha... poyo cam haram... perasan... dia igt dia Nasha Aziz agaknya.. plis lah... klu gua lesbian pon gua x pandang dia.. adeiiii... gua budget ni mesti budak2 opis gua punya keje... hantar sms misteri suma.. coz dak2 opis ni dah lama meluat dgn dia... hahahahahaha... tapi sumpah lawak statement dia.. hahahahaha.. sumpah pankreas gua sakit gelakkan dia banyak sgt.. perasan x kena tempat.. adeiiii... sakit pankreas den... ambulans plisssss.. nenot nenot nenot...



**gua ade soalan... errrr.. gua selalu gak dapat komen dr org kat blog ni tapi gua x dapat nak membalas2 manja komen2 tu suma sebab gua xtau entry mana yg diaorg komen... hehehehehe... camne eh nak check entry mana yg dia komen tu?... maklumlah.... gua kan buta IT..

2 comments:

sweet.farah.sweet said...

cool blog...huhuhu

ade mase jenguk2 blog aku plak~
kim slm kt kak jenin..
=P

Zulfadzly said...

haha..boleh di novelkan kisah kak jenin ko ni..