Monday, November 16, 2009

Agak2 diterima x?..

Gua dah bosan hantar resume biasa and still x dapat keje yg sangat memenuhi kehendak hati gua.. kehendak nurani gua.. kehendak poket gua..

so gua ingat gua nak hantar je resume asal gua yg gua dah karang bertahun lamanya tapi still tak hantar lagi version ni... lu rasa ada x mana2 syarikat surat khabar yg nak terima gua bekerja bila terbaca resume gua ni??..

Nama:
Kupu-kupu Biasa

Umur:
cuba teka..

Zodiak:
Tahun Mukhalazah.. sama x?

Alamat:
Mesej kat blog sudah lah..

No telefon:
Buat masa ni ada dua je.. dulu ada 3..

Pendidikan:
Mestilah ada

Tinggi:
Boleh lah

Berat:
Ha ah

Status:
Xde.. bapak gua kate jgn meninggi diri dgn status..

Kebolehan:
Boleh main game sampai pengsan..
Boleh mencarut tanpa rase bersalah..
Boleh menulis dgn baik.. gua ada blog.. lu xde kan?

Kelebihan:
Lemak-lemak dibadan

Pekerjaan sekarang:
Petani moden di Farmville..
Tukang masak berkaliber di Café World..
Penternak Biri-biri terunggul di Superpoke Pet..
Agen model terbaik di Sorority Life
Penasihat dan kaunselor peribadi di sebuah syarikat milik gua dan zul.. gua tauke..

Kenderaan:
mempunyai beberapa trektor pembajak dan penyemai di Farmville

Kebolehan menaip:
Kalau taip kat YM sangat laju siap ble add emoticon

Kebolehan computer:
Pandai buat blog dah
Pandai main segala game komputer
Pandai guna internet

Amacam??.. memberangsangkan x??.. hahahahahaha...

6 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

kalu gua ade company...
lu la orng pertama gua amek...
mmg memberangsangkan...
giler teransang...

Zulfadzly said...

bos, as a partner..gua nak tanyer..lu dah pandai letak youtube dlm blog ker??

kriteria tambahan tu!!
kalau xpandai lg..jgn malu2 tanyer..hahahahha..gua tau... :P

kupu-kupu biasa said...

biskutmarie.. gua suke je keje dgn lu.. tp ayat terangsang tu hati2 eh.. kang x pasal2 gosip diantara kite muncul kembali.. hahahaha.. gua xnak kena maki dgn awekss2 lu.. hehehe

zul.. errr,.. aku x pandai lagi.. sbb tu aku x letak tu dalam resume.. tp kire ok what blog aku ade cipuden.. hehehe..

Pepatung Mematung said...

wakakakaka.. perfect!!..

Zulfadzly said...

cipuden? membantu la jugak..tp..keputusan cintaan aku bg aku idea how to letak utube dlm blog..

aku dah letak..ko bile lagi?

lalalalalalalallalalala...

kupu-kupu biasa said...

benci.. benci... cepat ajar aku so aku pon ble blagak cam ko... hehe... tetibe excited nak letak utube gak... hehehe