Thursday, November 19, 2009

Bertukar!!!!!

Dengan ini gua wakil mohor2 diraja.. (siot gua gagal lagi dapat jawatan kat tv ganti pakcik announce raya tu untuk raya haji ni)... mengumumkan bahawasanya.. gua nak bertukar.. BERTUKARRRR!!!!..hehe

actually gua nak tanya pendapat ni.. gua ingat nak ada fesbuk khas untuk blog ni... gambar2 ter-hot gua akan diletak disana... hahahaha... or.. patut kah gua letak pic gua yg terbaik dipasaran disini sebagai mempromosikan diri gua yg x laku2 ni??..

tapi keburukan gua bertukar ni pon ble tahan gak banyaknya... few entry terpaksa gua lupuskan.. pastu ayat akan jadi skema.. pastu klu muka gua kurang mengikut citarasa korg nanti korang xnak kawan dgn gua lagi... pastu... banyak benda yg telah revealkan pasal diri gua kat sini so gua yakin gua akan di-banned hidup dan mati... jadi most wanted gitu... mampos gua.. ok lah gua tarik balik niat gua tu... tapi memandangkan gua dah penat taip, gua malas nak padam balik yg gua dah tulis... so anggap je lah korang tengah bersiar2 dengan nyaman kat blog gua ni... hahahahahahaha



**can someone explain to me what the hell is nuffnag?.. apa jadahkah benda tu?.. kawan gua suruh gua join tp gua ni buta IT.. dia pon buta IT gak so kami sama2 buta IT untuk memahami apakah kejadahnya benda tu... nampak mcm cool... tolongggg.... toloonnggggg....

4 comments:

Zulfadzly said...

Dukacita dimaklumkan bahawa permohonan saudari untuk bertukar adalah DITOLAK.

**beb..sms aku sebelum ni adalah dirujuk..sila buka Club Buta IT..

BISKUTMARIE(",) said...

gua nak terangkan psl nuffnang pun xbrape pandai...
ape kate lu pegi kat website nuffnang...
lu selak lebih kurang...
nnt mesti lu akan paham...
mmbantu tak..??
hahah...

kupu-kupu biasa said...

zul... apsal ditolak? neway nanti aku tubuhkan..

biskutmarie.. ko x berape membantu.. wei seriously aku nk tau lebih lanjut.. email ko ape ek.. mari bergosipan kejap plis..

Pepatung Mematung said...

wei. kau lupakan je lah niat nak letak pic tuh.. apa ada pada rupa.. maybe skang bukan masa yg sesuai utk kau tonjolkan diri.. bukan kah lebih baik org kenal hati budi kau dulu sebelum tahu kau siapa? go to hell dgn x kenal maka x cinta.. janji kawan-kawan kau kat sini tahu kau camner..