Sunday, November 29, 2009

Bilakah kita dikira sudah tua?..

gua rasa gua dah semakin tua..


tulang temulang gua dah ble rasa ketuaan dah...


ini semua angkara kawan2 gua...

Gua rasa gua dah ble dikira sudah tua coz gua dah start menerima kad jemputan kawen oleh kawan gua and kad tu ditujukan atas nama gua and bukan nama parents gua lagi mcm dulu2... itu maksudnya gua dh tua sgt... dah cukup matang untuk menerima kad atas nama sendiri tanpa perlu berkongsi kad dgn parents gua... uuuwwwwaaaaaaaaaa....

yg paling tragis sekali ialah apabila hampir semua kawan baik gua nak kawen tahun depan... dammmnnn... padahal dulu gua mati2 igt mereka2 ni adalah antara manusia yg xkan kawen selagi gua x kawen... maklumlah mereka2 ni xde ah kacak or jelita sgt mcm gua... iishhhhhh...

xleh jadi ni... gua kena ajak bf gua Taylor Lautner @ Jacob Black kawen ni... werewolf pon werewolf lah... janji manesssssss.... wooohhhoooooo...

4 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

gile tua lu ni...
hakhak...

kupu-kupu biasa said...

ahhh.. sadap yu.... gua tgh depress ni sbb tua.. arini gua nak buat2 rasa muda... hahahahaha

BISKUTMARIE(",) said...

kalu lu bole rase muda...
haha...
len la mcm gua..
gua mmg sentiase muda...
huhu...

pumkin said...

nyah, sape lagi nak kawen yg aku tak tau?! kowang ajar tak ajak aku pun mentang2 aku tak ada *mukabuku* tsk tsk